IceBeast 30 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2012 Cześć Zauważyłem dziwny problem na moim vpsie po ściągnięciu putty (bodajże z download.net.pl)... W czasie wykonywania jakiejś akcji na serwerze nagle wszystko się zawiesza. Przy uruchamianiu serwera pewnej gry prawie zawsze (ale za każdym razem w innym momencie), teraz nawet przy apt-get upgrade się zawiesiło na "building dependency tree". To wina vpsa czy putty? Wina internetu raczej odpada, nigdy czegoś takiego nie miałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furek 37 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2012 Wina putty tym bardziej. Pokaż jaki masz load przeklej wynik po wpisaniu komendy: w Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2012 Gdyby to była wina internetu to by ci wyskoczył error Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IceBeast 30 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2012 Gdyby to była wina internetu to by ci wyskoczył error Dlatego to wykluczyłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furek 37 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2012 Dlatego to wykluczyłem A ile ma ramu jeszcze napisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IceBeast 30 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2012 3 GB gwarantowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furek 37 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2012 Czyli wnioskuje, że to VZ proponuje się zgłosić do supportu niech sprawdzą dlaczego twoja maszyna ma długi czas oczekiwania na odpowiedz. Możliwe, że główny serwer jest lekko obciążony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach