Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2012 Witam, otóż mam podejrzenie, co do kilku stron, które utrzymuję na CT8, że oparte są na nielegalnych licencjach na oprogramowanie tj. IPB. Czy mogę ja za to odpowiedzieć? Mogę komuś zaglądać w pliki ? (tak, nigdy tego nie robiłem ) Nie chcę oberwać za kogoś, czy za to, że zaglądam w czyjeś pliki . Z góry dzięki za odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2012 Ty nie masz prawa decydować o tym czy dana licencja jest ważna, czy też jest to null. Twoim zadaniem jest utrzymanie pracy serwera i wszystkich jego usług, tu działasz dopiero w momencie jak zgłosi się do Ciebie odpowiedni urząd czy instytucja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2012 +10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2012 Okej, dziękuję za odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach