mikorol 16 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2012 Witam, Słyszałem od kuzyna, że da się zarejestrować firmę na inny kraj - gdzie są niskie ( prawie zerowe podatki). Dodatkowo, wszystko da się zrobić przez internet? Czy mogę prosić o informacje ? adresy stron jak to zrobić? Jakie kraje polecacie ? Słyszałem, że Szeszele są do takich celów dobre. Sam osobiście nic nie moge znaleść na polskich stronkach. Pozdrawiam, Miłego środowego wieczorku, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2012 o Szeszelach akurat nie słyszałem, nie wiem dlaczego pytasz o to na forum webhostingu, może na jakimś prawno-podatkowym forum poszukaj ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Insider 43 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2012 Aula wita: http://vimeo.com/12643727 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szuwarek-mini 60 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2012 nic nie moge znaleść bo źle "szókasz", temat dokładnie o 2 pozycje pod Twoim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach