BORD 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2012 (edytowany) Witam chciałbym zakolokować ten serwer:http://allegro.pl/de...2257149875.html w warszawie jakie firmy mi polecie ? czego oczekiwałbym >? aby było 5tb transferu z łaczem 100 mega Edytowano Kwiecień 17, 2012 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2012 I może frytki do tego za ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2012 Jestem ciekaw czy te pytania jego są serio, czy ktoś sobie jaja z nas robi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2012 Dlaczego jaja? serio się pytam:) mi się zdaje że się nie opłaca kolokować bo z tego co sprawdziłem kalkulatorem na datahouse to oszczędność miesięczna to ze 200zł max a trzeba przecież wydać ciut kasy żeby kupić ten serwer;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2012 haha, i bez limitów ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2012 Dlaczego jaja? serio się pytam:) ale kto pyta? BORD czy Kszysiu ? Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2012 Ja się tylko pytam dlaczego jaja;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2012 Witam chciałbym zakolokować ten serwer:http://allegro.pl/de...2257149875.html w warszawie jakie firmy mi polecie ? czego oczekiwałbym >? aby było 5tb transferu z łaczem 100 mega eTop, Atman, Onecolo... i pewnie jeszcze coś sie znajdzie. Napisz do nich i zapytaj. mi się zdaje że się nie opłaca kolokować bo z tego co sprawdziłem kalkulatorem na datahouse to oszczędność miesięczna to ze 200zł max a trzeba przecież wydać ciut kasy żeby kupić ten serwer;p Kolkacja i dzierżawa serwerów mają swoje + i -. I to raczej osoba, która szuka kolokacji wie (a raczej powinna) czy to jest opłacalne czy też nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BORD 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2012 dziękuje bardzo za odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach