Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2012 Cześć, Mam do Was ogromną prośbę, czym moglibyście wysłać mi testową wiadomość na adres: test@netserwis.info ? Będę wdzięczny za wpisanie w temacie po wysłaniu wiadomości godziny i skrzynki: 17.14 o2.pl 17.21 prywatna Wasze adresy mailowe nie zostaną nigdzie użyte, polecą po teście do kosza. Dziękuje za czas i chęci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2012 18:07 o2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hdmagc Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2012 (edytowany) Nie wspieram działania forum webhostingtalk.pl Edytowano Styczeń 15, 2013 przez hdmagc (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2012 19.12 firmowa i gmail. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2012 20:37 prywatna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2012 21:22 wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2012 Pochwal się przynajmniej co tam kombinujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2012 Pochwal się przynajmniej co tam kombinujesz Wchodziłeś na stronę? netserwis.info Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2012 Pochwal się przynajmniej co tam kombinujesz Poczta leci z MyDevil, chłopaki mają tam greylist. Na testy wyłączyli moje domeny se sprawdzania i chciałem zobaczyć z jakim opóźnieniem dochodzą maile z różnych skrzynek, adresów IP. Wchodziłeś na stronę? netserwis.info To akurat nie ma znaczenia, mogłem dać swoją domenę - chodziło tylko o przychodzenie maili Tak czy tak przyszło kilkanaście maili za co serdecznie dziękuje Adresy zostały już usunięte. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach