Gość Łukasz Kopaczewski Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2012 Witam, Mam problem ze spamem w swojej skrzynce. Codziennie przychodzi mi spam od CITEAM i ląduje w spamie. Jak zablokować, żeby w ogóle nie przychodził? Pewnie istnieje banalne rozwiązanie ale nie doszukałem się blokowania nadawcy. Może coś przeoczyłem. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sshd 127 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2012 (edytowany) W gmail z zasady jak zaznaczysz iż nadawca jest nie pożądany to ląduje w spam na 30 dni po tym czasie jest automatycznie usuwany. A w email jest informacja: Dostałeś tę wiadomość e-mail ponieważ jako użytkownik Allegro wyraziłeś zgodę na otrzymywanie wiadomości o usługach świadczonych przez Grupę Allegro Sp. z o.o. Możesz w każdej chwili zrezygnować z otrzymywania newslettera. Wystarczy kliknąć w link i potwierdzić usunięcie email z bazy ich. Edytowano Kwiecień 16, 2012 przez sshd (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Kopaczewski Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2012 Tak to jest jak się spamu nie czyta.. Dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach