darkmatthew 15 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2012 Można by na tym jakiś mały rapidshare postawić Nawet regulaminu nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nietoperz 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2012 Nie wiem skąd ten sceptycyzm. A może istnieją jeszcze zwykli pasjonaci, którzy traktują hosting i administracj jak zabawę, któraprzy dużej mierze szczęścia stanie się czymś więcej, czymś opłacalnym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Stępień 75 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2012 Można by na tym jakiś mały rapidshare postawić Nawet regulaminu nie ma Nawet na stronę pewnie nie zerknąłes, bo jest na stronie głównej link do regulaminu... http://keed.pl/regulamin.pdf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkmatthew 15 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2012 To przepraszam,nie znalazłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2012 (edytowany) @darkmatthew odnośnik do regulaminu jest po lewej stronie na samym dole. (Strona główna) Że oficjalny partner? Chcieliby ; ) @Sponsi ojj ździwił byś się Edytowano Kwiecień 17, 2012 przez Kede (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Stępień 75 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2012 Od youhosting na pewno nie dostaniecie partnerstwa Im tylko zależy żebyś kupił płatny pakiet ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2012 A jednak. PS. roczny pakiet VIP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wysepka 5 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2012 (edytowany) Host Name: 31-170-166-164.main-hosting.com IP Address: 31.170.166.164 Zgadza się youhosting Edytowano Kwiecień 17, 2012 przez Wysepka (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2012 @up Było to już ustalone jakieś 28 postów wcześniej więc nie wiem po co ten post i co ma wyjaśnić Serwis istnieje dopiero od 2dni, już założone prawie 100 kont. Dziękujemy za korzystanie z naszych usług. Mamy w planach niedługo otworzyć live support, ale o tym jeszcze wspomnę. np. dla tych osób które mnie dręczą na GG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamilel 22 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2012 Recommend YouHosting to others and receive free VIP upgrade for 1 year! Click here to sign up and after logging on to admin area you will find your special referral link and some catchy banners.Tell everyone about YouHosting and give them your special referral link or place our banner on your website. As soon someone will click on your referral link or banner they will become your referrals. If at least 1 person that you have referred here will start actively using our services you will be able request a free VIP upgrade for 1 year! (that is around $240 value!). Oficjalny partner z rocznym pakietem VIP... Nie mogę uwierzyć, ze w ciemno zapłaciliście 240 $ za rok z góry na hostingu z tak podejrzanymi parametrami. Nie mogę też uwierzyć, że macie 100 kont już. Czy jest jakaś polska lub zagraniczna firma hostingowa (rzetelna), która konta (100) z takimi parametrami utrzymywałaby za niecałe 20 dolarów miesięcznie? Nie życzę Wam tego ale będzie płacz w przyszłości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2012 (edytowany) Dlaczego nie możesz uwierzyć że mamy 100 kont? Czy to jest aż taka duża liczba? Chyba wątpie. Mamy >200 unikalnych wejść dziennie x 2 dni = 400 osób z czego 1/4 założyło hosting. Proste rachunki nie widzę tu żadnej magii. Jeżeli chodzi Ci o Vipa za zbieranie poleconych To nie mamy ani jednego poleconego 2 sprawa "Czy jest jakaś polska lub zagraniczna firma hostingowa (rzetelna), która konta (100) z takimi parametrami utrzymywałaby za niecałe 20 dolarów miesięcznie?" -Przytoczę odpowiedź z innego tematu: Szczerze za te 20 dolców(20 * 3 = 60) miesięcznie mam lepszego resselera w Polsce czy dobry serwer VPS. Jest wiele firm oferujących serwer o równie dobrych parametrach w tej samej cenie (np ixm 500GB / unlimited data). Znam administratorów darmowych hostingów którzy mają VPS za 7$-10$ miesięcznie i nie dzialają tylko na "rynku" polskim. Płacz, wątpie. Utrzymują np. serversfree który ma przyrost w ciągu pól roku użytkowników coś koło ~100 000 kont (razem z 1fh). W to że otrzymaliśmy status oficjalnego partnera nikt nam nie musi wierzyć Keed będzie się trzymał latami. Edytowano Kwiecień 18, 2012 przez Kede (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2012 Planujecie zmianę wyglądu strony? Nawet logotyp jest taki sam jak na ... Przyjąłem sobie wasze wskazówki do serca Szykujemy się do zmiany szablonu naszego serwisu. Wstępnie przygotowałem prosty logotyp w 2 wersjach Być może nie jestem profesjonalnym grafikiem ale stworzyłem to na co mnie stać Nadaje się? Która wersja ? 1 (zielone koło) / 2 (niebieskie koło) Ewentualnie proszę o wskazówki np. co zmienić lub inne propozycje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2012 Przyjąłem sobie wasze wskazówki do serca Szykujemy się do zmiany szablonu naszego serwisu. Wstępnie przygotowałem prosty logotyp w 2 wersjach Być może nie jestem profesjonalnym grafikiem ale stworzyłem to na co mnie stać Nadaje się? Która wersja ? 1 (zielone koło) / 2 (niebieskie koło) Ewentualnie proszę o wskazówki np. co zmienić lub inne propozycje. Osobiście, żadna z wersji mi nie podeszła. Co w aktualnym logu jest nie tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2012 To że nie jest naszą własnością na wyłączność i inny serwis hostingowy posiada takie samo logo. Po za tym jak zmieniamy szablon to logo również Pojutrze prześle nowe propozycje / projekty / szkice. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2012 Co sądzicie o takim wstępnym zarysie: http://vpx.pl/i/Ml76v.png W odniesieniu do obecnej szaty graficznej (która de facto nie jest naszą własnością na wyłączność). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2012 powiem ci że na twoim miejscu celowałbym w minimalizm a nie coraz to większe czcionki, banner i inne pierdoły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2012 "Standard 10 Gigabit" Możesz rozwinąć? Multiple 10 Gigabit Ethernet Connections Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2012 Uważasz że 10% CPU na darmowy hosting to mało? Większość płatnych ma limit 2%-5%. Tak już czytałem dzisiaj post na temat dlaczego jedna firma ma limit cpu 1% a druga 5% - porównując tira z żukiem.. Aczkolwiek uptime keed.pl równe 100%. Jest naprawdę stabilnie Pomimo że niektórzy nieudolnie starają się zamulić serwer seoadderami i innymi skryptami ale im to nie wychodzi ps. tego typu dodawarek nie można instalować na hostingu do tego służy VPS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2012 Uważasz że 10% CPU na darmowy hosting to mało? Większość płatnych ma limit 2%-5%. Tak już czytałem dzisiaj post na temat dlaczego jedna firma ma limit cpu 1% a druga 5% - porównując tira z żukiem.. Aczkolwiek uptime keed.pl równe 100%. Jest naprawdę stabilnie Pomimo że niektórzy nieudolnie starają się zamulić serwer seoadderami i innymi skryptami ale im to nie wychodzi ps. tego typu dodawarek nie można instalować na hostingu do tego służy VPS. W jaki sposób limitujesz procesor ? Seoaddera możesz trzymać na sharedzie, ale jednak lepiej wykupić "seohosting" z wieloma adresami IP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2012 Seoaddera możesz trzymać na sharedzie, ale jednak lepiej wykupić "seohosting" z wieloma adresami IP. A co ma seohosting do addera? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2012 Kolopik dlaczego kwestionujesz to co napisalem? Skoro u mnie nie można trzymać seoaddera to tak jest. Większość firm hostingowych zabrania instalowania tego typu narzędzi/skryptów na hostingach współdzielonych. Nie dziwie się. Seohosting to hosting z wieloma IP do dyspozycji i nie ma to nic wspólnego z seoadderem. Dodawarki celowo stawia się na dedykach lub VPS z powodu m.in na większą wydajność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2012 A co ma seohosting do addera? Napisałem to w cudzysłowie, chodzi mi tylko o większą ilość adresów IP Kolopik dlaczego kwestionujesz to co napisalem? Skoro u mnie nie można trzymać seoaddera to tak jest. Większość firm hostingowych zabrania instalowania tego typu narzędzi/skryptów na hostingach współdzielonych. Nie dziwie się. Seohosting to hosting z wieloma IP do dyspozycji i nie ma to nic wspólnego z seoadderem. Dodawarki celowo stawia się na dedykach lub VPS z powodu m.in na większą wydajność. Aczkolwiek uptime keed.pl równe 100%. Jest naprawdę stabilnie Pomimo że niektórzy nieudolnie starają się zamulić serwer seoadderami i innymi skryptami ale im to nie wychodzi ps. tego typu dodawarek nie można instalować na hostingu do tego służy VPS. Co nie oznacza, że na koncie hostingowym nie pójdzie. Dlatego napisałem, że niekoniecznie do tego służy VPS, jak będę chciał kupię sobie konto www w firmie XXXX i zainstaluję addera. Mogłeś napisać: ps. tego typu dodawarek nie można instalować na hostingu KEED do tego służy VPS Wtedy byłoby wszystko jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2012 Ok masz rację więc tego typu dodawarek proszę nie instalować na hostingu keed.pl gdyż do tego służy VPS. Co nie zmienia faktu że seohosting nie ma nic do seoaddera ani żadnej innej dodawarki gdyż wiele IP nie jest do tego kompletnie potrzebne. Nie ma to żadnego związku Seohostingi mają przeznaczenie głównie dla mocnych zapleczówek, seokatalogów, prywatnych precli, stron pseudo firmowych etc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voti 19 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2012 ale wypatrujecie szczegół ... 'Białe jest białe a czarne jest czarne' i niech tak pozostanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2012 KEED jaki dajesz limit procka na użytkownika? W pierwszym poście są dokładnie podane parametry konta i m.in: "max. zużycie CPU dla jednego konta 10% 8-rdzeniowego procesora maszyny" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach