Niquit 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2012 (edytowany) Witam, kupię 37vPLN na UnixStorm.org za 20PLN. Kontakt Gadu-Gadu: 37775537(Prawie ciągle niewidoczny) Interesują mnie tylko oferty od zaufanych sprzedawców/forumowiczów. Edytowano Kwiecień 14, 2012 przez Niquit (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wysepka 5 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2012 Interesują mnie tylko oferty od zaufanych sprzedawców/forumowiczów. Sam masz 5 postów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niquit 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2012 Sam masz 5 postów Tylko, że ja robię przelew bankowy. Więc w jaki sposób mogę oszukać? Dodam, że to kupujący prawie zawsze pierwszy wysyła pieniążki, a ja tak robię. Więc, jeśli przelew nie dojdzie to ja nic nie dostanę. Rozumiem, gdybym chciał robić to przez PayPal gdzie można wycofać transakcję, ale nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2012 (edytowany) mam kilka groszy na unixstorm jeśli chcesz daj znać. Mam tam jakieś 15.25zl czy coś takiego zawsze się dogadamy,dodam ze nie korzystam z unixa i nie potrzebne wpłacałem. http://www.webhostingtalk.pl/topic/23774-odsprzedam-1525zl-na-unixstorm-z-portfela Edytowano Kwiecień 15, 2012 przez SanKen (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niquit 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2012 Zakupiłem u Pana SanKen wirtualną gotówkę. Szybko, sprawie i miło. Polecam. Brakuję 22vPLN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach