Briick 72 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2012 Witam ! Poszukuje serwera VPS z wirtualizacją xen, lub vmware nie interesuje mnie openvz. Potrzebuje: minimum 4 gb ramu, procesor nie mniejszy niż 2 x 2 ghz dysk może być nawet 25 gb. Cena serwera nie gra roli Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2012 Jak cena nie gra roli to zainteresuj się dedykami :-) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Briick 72 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2012 (edytowany) A może nie interesuje mnie dedyk, tylko vps? //Ktoś jest bardzo inteligentny - dzięki za minusiki ) Edytowano Kwiecień 14, 2012 przez Briick (zobacz historię edycji) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2012 A może nie interesuje mnie dedyk, tylko vps? //Ktoś jest bardzo inteligentny - dzięki za minusiki ) webh.pl chodziło żebyś podał budżet bo nie wiadomo czy Ci zaproponować coś za 15 zł miesięcznie czy 90 zł miesięcznie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Briick 72 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2012 To raczej mógł to inaczej napisać? Budżet to tak 150 - 250 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2012 W tej cenie możesz mieć u nas dedyk'a. Jakbyś był zainteresowany to: Ded+ Pentium G840 (2x2,8GHz) 4GB RAM 250GB HDD SATA 2 3TB transferu (100mbps) Za jedyne 189zł brutto miesięcznie. BRAK OPŁATY INSTALACYJNEJ. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Briick 72 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2012 W tej cenie możesz mieć u nas dedyk'a. Jakbyś był zainteresowany to: Ded+ Pentium G840 (2x2,8GHz) 4GB RAM 250GB HDD SATA 2 3TB transferu (100mbps) Za jedyne 189zł brutto miesięcznie. BRAK OPŁATY INSTALACYJNEJ. Pozdrawiam Dzięki za ofertę, ale zainteresowany nie jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2012 (edytowany) biznes-host pakiet VPS: Najsilniejszy #2 + dopłata 15zł za xen (ref w podpisie) Edytowano Kwiecień 14, 2012 przez kaszub1136 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotrek Mazurkiewicz 19 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2012 (edytowany) /nieważne/ Edytowano Kwiecień 14, 2012 przez Piotrek Mazurkiewicz (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Briick 72 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2012 biznes-host pakiet VPS: Najsilniejszy #2 + dopłata 15zł za xen (ref w podpisie) Wszystko fajnie ale.. Potrzebuje minimum 4 gb ramu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Kopaczewski Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2012 Czemu tak bardzo unikasz dedyka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Briick 72 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2012 Dobry dedyk = duży koszt, a ja potrzebuje serwera w Polsce lub np, w niemczech. Francja i reszta świata nie wchodzi w grę. A oferta webh.pl po prostu nie przypadła mi do gustu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkadiusz N 46 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2012 Dobry dedyk = duży koszt, a ja potrzebuje serwera w Polsce lub np, w niemczech. Francja i reszta świata nie wchodzi w grę. A oferta webh.pl po prostu nie przypadła mi do gustu Ale dobry vps=średni dedyk/średnio-słaby dedyk=ten sam koszt. To może w innej firmie poszukasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alikey 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2012 To może zaisteresuje Cię oferta ultimahost.pl (ref) Za 189 lub 219 (2xHDD) miał byś dobrego dedyka na dyskach SSD w dość rozsądnej cenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2012 Wszystko fajnie ale.. Potrzebuje minimum 4 gb ramu Zawsze możesz się dogadać. Napisz do Pana Marka z BH a na pewno ci coś zaproponuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spajder 6 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2012 Dobry dedyk = duży koszt, a ja potrzebuje serwera w Polsce lub np, w niemczech. Francja i reszta świata nie wchodzi w grę. A oferta webh.pl po prostu nie przypadła mi do gustu To może VPS w webh.pl? Ze swojej strony naprawdę polecam. Support jest bardzo dobry, a co do działania serwerka to nie mogłem im niczego zarzucić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Briick 72 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2012 vps z webh.pl nie wchodzi w gre - wirtualizacja openvz. Interesuje mnie tylko xen i vmware. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Kopaczewski Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2012 Zobacz to: http://www.statnet.pl/vps/root-vps-premium/ Miałem tam vpsa i nie narzekałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2012 (edytowany) DELETE pomyliłem temat Edytowano Kwiecień 15, 2012 przez freecast.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2012 Skoro jesteś tak nie miły dla ludzi którzy chcą Ci pomóc - sam szukaj. To, że masz pieniądze nie oznacza, że ktoś będzie chciał Cię u siebie 'trzymać' lepszy miły klient który mniej płaci, niż dochodowy burak. Google Translate i szukaj w ofercie Niemieckiej skoro Ci tam pasuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Briick 72 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2012 Ja jestem nie miły? Chyba nie doświadczyłeś nigdy tego że był ktoś dla Ciebie nie miły Czy mam też piniądze czy nie to szukam serwera, a wy jako forum powinniście pomóc bo od tego jesteście Napisałem że zależy mi na lokalizacji Polskiej i niemieckiej, więc nie czepiaj się kolego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Kopaczewski Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2012 Ja jestem nie miły? Chyba nie doświadczyłeś nigdy tego że był ktoś dla Ciebie nie miły Czy mam też piniądze czy nie to szukam serwera, a wy jako forum powinniście pomóc bo od tego jesteście Napisałem że zależy mi na lokalizacji Polskiej i niemieckiej, więc nie czepiaj się kolego Nikt nie ma obowiązku Ci pomagać. Jak się komuś spodoba to Cię może zbanować i będzie koniec zabawy dla Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Briick 72 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2012 A to proszę bardzo, skoro macie takie podejście to nie ma problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2012 (edytowany) Na pewno na tym forum już nie masz poco się wysilać bo tak jak wyżej kolega napisał żadna firma nie będzie głaskać cie po głowie za 20 zł i ci proponować usługi bo ci nic nie pasuje (bez uzasadnienia). Ja jestem nie miły? Chyba nie doświadczyłeś nigdy tego że był ktoś dla Ciebie nie miły Czy mam też piniądze czy nie to szukam serwera, a wy jako forum powinniście pomóc bo od tego jesteście Napisałem że zależy mi na lokalizacji Polskiej i niemieckiej, więc nie czepiaj się kolego Takie słowa pokazuja że jestes rozkapryszonym nastolatkiem. Edytowano Kwiecień 15, 2012 przez freecast.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2012 (...) Takie słowa pokazuja że jestes rozkapryszonym nastolatkiem. Zdziwiłbyś się ilu starych dziadów z takim podejściem widziałem. @Briick: My nie jesteśmy tu od niczego, jak chcesz sobie pomarudzić i porzucać tekstami "bo od tego jesteście", to wynajmij firmę świadczącą usługi doradcze. Zapłacisz i będziesz mógł wymagać. My natomiast możemy się na Ciebie wypiąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach