kaju007 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2012 Witam Mam dla swoich celów postawiony DA i kilka domen. Ostatnio zauważyłem że nie działa mi revdns. Posiadam pub pule adresów i na jednym adresie ip postawiony DA. Dodałem domenę msextra.pl i dodawałem wpis revdns ale to nic nie pomogło. Adresy ip są od dialogu i to chyba im muszę zgłosić żeby ustawili tylko mam im podawać wszystkie domeny ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2012 Tak, oni muszą utworzyć wpisy revdns. Podaj im nazwy domen dla ip jakie mają ustawić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaju007 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2012 A jak to wygląda jak mam kilka domen na jednym adresie ip to muszę im podać wszystkie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Kopaczewski Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2012 Nie musisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2012 A nawet nie możesz.. tylko jedną możesz podać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaju007 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2012 Dzięki za pomoc tak właśnie zrobiłem podałem i rev na główną domene Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach