Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2012 Cześć, Czy jest na to jakiś sposób? Mam e173-u. Wysyłam na niego SMSa / MMSa i są zapisywane w odpowiedniej lokalizacji. Czy ktoś z Was już tego próbował? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2012 Witam, mam z podobnej serii modem i normalnie wysyłam i odbieram sms .. nie wiem jak z mms nie sprawdzałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2012 Mój błąd... Szukam czegoś pod Linuksa, najlepiej bez gui. Ktoś wysyła SMSa, zostaje zapisany, ja go redaguje i puszczam dalej. Tak samo z MMS, tyle, że ten czeka na akceptację bądź jest od razu dodawany na stronie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dannix 45 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2012 Do smsow sprawdz smstools3. W debianie jest nawet gotowy pakiet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2012 Ja prawdopodobnie w tygodniu kupuję modem i też będę tworzył takie rozwiązanie tylko u mnie dodatkowo wiadomości będą musiały zostać wrzuconę do MySQL bo do tego będzie jeszcze WEB API dla odpowiednich osób... Pogadaj z użytkownikiem Aimer on testował podobne rozwiązania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach