tryme 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2012 Witam Serdecznie, Chciałbym sprzedać serwer, który wcześniej zakupiłem i kolokowałem w eTOPie. Problem w tym, że nie mam bladego pojęcia za jaką cenę mógłbym go teraz sprzedać. Wiem, że serwer jest wart tyle ile ktoś za niego zaoferuje, jednakże chciałbym Was zapytać jaka byłaby uczciwa cena za poniższy sprzęt? TYAN B5381 1U PLATFORMA SERWEROWA INTEL SR1500ALSASR (max 32GB) 2x PROCESOR INTEL XEON 5320 2x FUJITSU SAS 73,5 GB/15 KRPM 16 MB MBA3073RC Intel X25-M SSDSA2MH080G2R5 80 GB Pamięć 6GB (2*1024MB + 2*2048MB) RegECC FB Nagrywarka DVD Slim Fotki serwera Aha, mogę sprzedać na F-VAT. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tryme 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2012 enyłan? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2012 Ja bym za 10 zł wziął, bo jak nikt nie chce kupić to myślę, że tyle może być warty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pietrovek 19 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2012 (edytowany) ja dam 20zł... tak na poważnie...ciężko stwierdzić...ile sprzęt wypracował, w jakim stanie dyski? Edytowano Kwiecień 17, 2012 przez pietrovek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shikataganai 10 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2012 to ile chcesz za ten serwer? wysyłka wchodzi w gre? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tryme 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2012 pietrovek, serwer pracował 3 lata, dyski pracowały bez zarzutów. SSD używany niecały rok. shikataganai, niech będzie 3500 netto w przypadku FV. Wysyłka możliwa, jednakże wolałbym odbiór osobisty. Dowieźć mogę do wrocławia czy katowic, ewentualnie warszawy (raz w miesiącu). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tryme 0 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2012 UP! Ogłoszenie nadal aktualne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach