pakarob 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2012 Witam bez wdawania się w szczegóły kogo byście wybrali (jeśli oferty są podobne na VPS zarządzane) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2012 Jestem klientem BH od 3 lat, posiadam tam vps jestem zadowolony w 100% śmiało polecam, support miły, kontakt telefoniczny świetny, padów też jakoś nie ma . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2012 oczywiście BH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2012 Również BH polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2012 logout czyli biznes-host nie miał zbyt ciekawych opinii na tym forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2012 logout czyli biznes-host nie miał zbyt ciekawych opinii na tym forum To było parę lat temu, jak im support kulał. Teraz także są godni polecenia, jednak kiedyś stosowali procesory stricte pod serwery, teraz z tym gorzej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2012 bez zastanowienia, polecam - biznes-host.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2012 bez zastanowienia, polecam - biznes-host.pl To może z zastanowieniem poprzesz to argumentami? Co wyróżnia BH od KRDC Twoim zdaniem? Na te dwa pytania mogłaby odpowiedzieć każda osoba, która ograniczyła się do "polecam bh". PS. Nie mam nic do tej firmy, ale argumenty mile widziane.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach