furek 37 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2012 (edytowany) W sumie niby prawda ;-) Ale zawsze można je usunąć. Tak zaczeli rejestrować się, że overload się zrobił Edytowano Kwiecień 17, 2012 przez furek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniektme 99 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2012 Ja rano dostałem dostęp przed udostępnieniem linku na FB. Póki co to panel Solus mnie powitał i jest tylko CentOS możliwy do instalacji. Zobaczymy jak długo to podziała - zarówno pod kątem dostępności i "bezpłatności" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Szymański 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2012 (edytowany) Może i vps jest, ale w moim przypadku ni w ząb nie mogę połączyć się z konsolą. Edytowano Kwiecień 17, 2012 przez Kamil Szymański (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kvs 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2012 Ja tez dostalem vpsa narazie testuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furek 37 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2012 Też dostałem, ale nie mogę na niego wejść. Nie ma sieci ten VPS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kvs 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2012 (edytowany) top: top - 00:56:37 up 1:35, 1 user, load average: 0.02, 0.01, 0.01 Tasks: 17 total, 1 running, 16 sleeping, 0 stopped, 0 zombie Cpu(s): 0.0%us, 0.0%sy, 0.0%ni,100.0%id, 0.0%wa, 0.0%hi, 0.0%si, 0.0%st Mem: 131072k total, 120192k used, 10880k free, 0k buffers Swap: 655360k total, 5712k used, 649648k free, 105860k cached mój póki co działa. Edytowano Kwiecień 17, 2012 przez kvs (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2012 No ja zarejestrowałem i niby za 2-5 minut gotowy, ale nie mam jak się zalogować. Maila też nie ma z potwierdzeniem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adi011 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2012 Ja dostałem maila, ale przy logowaniu jest że niepoprawny login lub hasło... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dominik1022 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2012 (edytowany) Ja utworzyłem konto i wszystko działa. Sceptycznie do tego podchodziłem i ciągle szukam jakiś minusów tego wszystkiego no ale wydaje się okej Edytowano Kwiecień 17, 2012 przez Dominik1022 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Professorek 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2012 Zobaczymy jak to będzie przebiegać. Narazie widzę ciemność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzysztof Baraniak 8 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2012 Mam wrażenie że to będzie jak ze wszystkim co niby można na Facebook'u wygrać - lipa. Potem organizatorzy nagle znikną, a o konkursie wszyscy zapomną. No ale - zlajkowałem i poczekam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2012 Potwierdzam, że jest i działa. jak działa to nie wiem, bo jeszcze nie miałem czasu, ale rzeczywiście dają za free. Przeraziło mnie tempo działania panelu VPS, bo logowało mnie 3 minuty, ale sam VPS przy listowaniu katalogu, czy sprawdzeniu aktualizacji (nie wykonaniu) działał normalnie jak na takie maleństwo. Szkoda, że nie wiadomo jaki procesor jest przydzielony i jak będzie ze stabilnością, bo jako keszujące proxy bym chętnie to czasami wykorzystał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2012 Chłopaki moglibyście pomóc w otrzymaniu vps, zalajkowałem ich na fb i lipton(z cytryną) Dalej nie wiem co, czekam na jakieś pw thx. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ArabSmall 118 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2012 @UP, musisz się zarejestrować i poczekać na aktywacje VPS http://members.host1free.com/vps?ac=h1f_register_vps tam pisze że to trwa kilka minut, ale ja dostałem po okołu 14 godzinach. Na początku VPS nie działał (nie odpowiadał na ping, ale w panelu był jako online), ale po restarcie VPS zaczął działać normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kvs 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2012 (edytowany) Gadałem na skype z typkiem z supportu, napisał mi że maja maszyny: CPU: 4x Quad 120 GB RAM 10TB HDD Port 1Gbps jutro będe miał do nich dostęp bo po dłuższej rozmowie zaoferował mi abym dołączył do nich charytatywnie oczywiście więc zobaczymy co tam mają. Aktualnie korzystam z jednego, zainstalowany panel DA, poki co jest ok. Edytowano Kwiecień 18, 2012 przez kvs (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alikey 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2012 (edytowany) Niby aktywowałem z linka na mailu, ale w panelu mam "Nieprawidłowy użytkownik lub hasło". Albo trzeba poczekać albo nie dla każdego to działa Edytowano Kwiecień 18, 2012 przez Alikey (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kvs 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2012 musisz poczekać na aktywacje nawet do kilku godzin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furek 37 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2012 Mój działa bez problemu ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniektme 99 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2012 [...]Szkoda, że nie wiadomo jaki procesor jest przydzielony i jak będzie ze stabilnością, bo jako keszujące proxy bym chętnie to czasami wykorzystał. Info jakie wczoraj otrzymałem: CPU speed is 0.6GHz for single VPS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kvs 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2012 jest 0,3 na rdzeń razem 0,6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2012 Mój ruszył dopiero po reboocie. Z siecią nie jest tragicznie, ciągnie pliki nawet nie najgorzej, ale procesora rzeczywiście brakuje trochę, byle rozpakowanie niedużego pliku tgz zajmuje wieki, nie mówiąc o bardziej złożonych zadaniach. Po komendzie yum update najlepiej zostawić VPSa w spokoju i iść z psem na spacer Ogólnie jednak jest lepiej niż myślałem. Na prywatne proxy na squidzie się nada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pzebracki Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2012 Ja dostałem, coś nie chce działac. Strasznie wolno solus pracuje.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kvs 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2012 (edytowany) no ja instalowałem DA 4h Edytowano Kwiecień 19, 2012 przez kvs (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furek 37 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2012 Instalowałeś DA na tym? To dobry jesteś i wytrwały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kvs 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2012 Instalowałeś DA na tym? To dobry jesteś i wytrwały no ba i w dodatku śmiga aż miło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach