antyspamer 23 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2012 Nikt nie chce VPSa odstapić a mi nie przyznali żal :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pzebracki Zgłoś post Napisano Maj 12, 2012 (edytowany) żal ? ile masz lat dzieciaku ? I ty się dziwisz, że VPS'a nie dostałeś. Edytowano Maj 12, 2012 przez pzebracki (zobacz historię edycji) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDSL 15 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2012 Nieprawidłowy użytkownik lub hasło I skończyło się jak Bruce lee. Widać VPSki ze zostają usuwane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
limes 27 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2012 U mnie wszystko dziala, aczkolwiek vps jest czasami niedostępny/restartowany, do klilku razy w tygodniu. Jezeli chodzi o ekg/Irssi to serwer naprawde przydatny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2012 U mnie wszystko dziala, aczkolwiek vps jest czasami niedostępny/restartowany, do klilku razy w tygodniu. Jezeli chodzi o ekg/Irssi to serwer naprawde przydatny Ciekawe do czego Ci taki słaby, zamulony vps do tego uptime to porazka, chyba mój laptop ma większy. Ogólnie lipne vpsy i tyle, wiadomo darmocha:> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDSL 15 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2012 (edytowany) Nadal was nie rozumiem, co w tym lepszego od VB na własnym komputerze. Przez klienta ssh też możecie się połączyć. Publiczne ip zazwyczaj , ludzie mają natowane lub dawane od palca ip po dhcp i po blokowane porty dlatego tak się podniecają tymi vpsami dali by gówno za darmo i tak by je wzięli bo ono jest za darmo. a teraz jest skomlenie bo serwer nie działa lub płacz ze nie dostałem i jeszcze ma żal do nich bo mu nie dali chcesz mieć kup to nie jest taka droga rzecz 12zł/ mc to nie wygórowana kwota. Edytowano Maj 14, 2012 przez xDSL (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Designer 0 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2012 I skończyło się jak Bruce lee. Widać VPSki ze zostają usuwane. Nic nie jest usuwane. Tutaj się zaloguj http://94.249.200.2:5353/login.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDSL 15 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2012 Zaloguj hmm ? nie działa przywracanie hasła tez nie, serwer is down żadna magia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkmatthew 15 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2012 Moje usunięte :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDSL 15 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2012 A nie mówiłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pzebracki Zgłoś post Napisano Maj 14, 2012 Mam logowanie do mojego ssh z rbi0123.giga-dns.com Właściciel giga-hosting.biz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDSL 15 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2012 Ciekawa oferta giga-hosting.biz jest niewielkie ceny są tam czyżby to ich nowa marka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach