maniektme 99 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2012 U mnie uptime na node localhost 1,5h chyba dodam ten serwer do konta na pingdom, żeby sprawdzić jak często to pada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2012 @maniektme - pamiętaj, że serwery po padzie same nie wstają, więc takie badanie nie będzie do końca przedstawiało rzeczywistej sytuacji. Dodaj lepiej adres panelu, bo ten uruchamia się razem z maszyną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotrek Mazurkiewicz 19 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2012 Różnie to bywa, z reguły jednak same wstają. Choć te uptime'y na localhost rozwalają, "02:30:36 up 1:55, 1 user, load average: 0.08, 0.02, 0.01".. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kvs 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2012 ale za to na node2 chodzą miodzio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkmatthew 15 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2012 Czy tylko u mnie leży?Ani panel ani ssh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kvs 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2012 jak zwykle localhost lezy a node2 działa ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pzebracki Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2012 http://www.host1free.com/forum/vps-technical-support/7056-node-localhost-still-down.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzysztof Baraniak 8 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2012 Nie wiem czego wy się spodziewaliście. Jak coś jest za darmo to nigdy nie dorówna temu za co się płaci. Częste pady to norma. ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkmatthew 15 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2012 Niestety tak.Ale do zabawy dlaczego nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2012 Tylko kto chciałby się bawić zabawką, która jest zepsuta, a jak "tatuś naprawi", to po godzinie znowu się psuje... chyba nie mieliście aż tak trudnego dzieciństwa, że masochizm jakiś, czy coś... heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2012 A ja nie rozumiem tego owczego pędu żeby dostać darmowego VPS-a. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shikataganai 10 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2012 Moje zdanie jest takie, że jeśli ktoś ceni swój czas, to dużo bardziej będzie mu się opłacało zapłacić ok 25zł brutto/mc w jednej ze sprawdzonych firm (bazując na opiniach WHT) , dostanie dużo lepsze parametry oraz uptime bliski ~99%. Zasadnicza różnica jest taka, że na takim vps można pokusić się o stawianie komercyjnych projektów, a na tamtym darmowym jak widać nie, więc to tyko strata czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kvs 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2012 Właśnie rozmawiałem na skype z adminem H1F, na localhost uwalona jest pamięć, dzisiaj wymienią ją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pzebracki Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2012 kilka postów wyżej, padła odp. na ich forum w tej sprawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lobker 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2012 u mnie Uptime na node2 to prawie 3 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2012 Kto by mi odstąpiłby VPS'a ? A procedura założenia jest taka skomplikowana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kvs 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2012 (edytowany) Kto by mi odstąpiłby VPS'a ? przecież za darmo są, więc zamów jednego i czekaj Edytowano Kwiecień 26, 2012 przez kvs (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkmatthew 15 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2012 Ale na localhoscie to tragedia... od 23 leży.Ciekawe kiedy wymienią ram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kvs 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2012 No to teraz wszystko leży, albo awaria albo zabrali zabawki i koniec vpsów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkmatthew 15 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2012 Ta.Chciałem sie pobawić.Wszystko leży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kvs 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2012 Podsumowując moje testy darmowych VPS-ów, ten serwerek to wielkie G.. i do niczego się nie nadaje nawet do zabawy. Także ja odpuszczam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkmatthew 15 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2012 A czego oczekiwałeś od darmowego serwera? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kvs 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2012 (edytowany) Niczego, poprostu wziełem żeby to przebadac, i podsumowałem, wiadomo że nie zrezygnowałbym z mojego aktualnego płatnego vps-a na rzecz tej darmochy Edytowano Kwiecień 27, 2012 przez kvs (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2012 A czego oczekiwałeś od darmowego serwera? I pisze to osoba która co kilka postów prosiła o tego vps-a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkmatthew 15 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2012 Oj tam oj tak Chciałem sie pobawić. BTW Wstało! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach