batonik 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2012 Witam, ma ktoś styczność z tym hostingiem, np trzyma na nim swoje forum? Mam parę pytań; 1.jak jest z pomocą techniczną w razie awarii? 2.czy robią dzienny/tygodniowy backup? 3.czy hosting jest wydajny? 4.jak z uptimem? 5.czy są jakieś bardzo ograniczające limity względem procesora - tylko działające skrypty typu (psychostats, amxbans, forum)>? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2012 1. OVH czy Kimsufi ? 2. Pytasz o shared hosting? 3. Nie jest źle, ale problem zaczyna się gdy używasz baz danych 4. Uptime co najmniej niezłe 5. Pkt 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
batonik 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2012 1. OVH 2. Tak, chodzi mi o którąś z opcji; http://www.ovh.pl/hosting/ 3. Co masz na myśli pisząc, że problem zaczyna się wtedy kiedy używam baz danych ? Właśnie zamierzam korzystać z baz, sama baza danych forum ma ~100mb, więc ze wszystkimi skryptami myślę, że z 200-300 mb będzie, a chcę mieć jeszcze optymalne połączenie między amxbans a serwerem cs. Chodzi mi o to by nie było problemów łącząc bazę z serwerem cs (bardzo późne łączenie itd) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2012 Tylko tam jest limit pojemności bazy danych więc nie jest to dobre rozwiązanie, dla ciebie, jak baza ma mieć pojemność nawet 300 MB, lepiej cię wyniesie jakiś konto hostingowe w innej firmie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach