Tomiz 25 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2012 więcej informacji: http://www.niebezpiecznik.pl/post/masz-konto-na-peb-pl-twoje-dane-zostaly-wykradzione/ od siebie dodam, że za 5btc można kupić dane peb.pl Nie piszcie też o tym na pebie bo <lol> banują konta za to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2012 Właśnie o tym czytałem, słyszałem ze baza userów jest rozłożona na 4dedyki i niby z 4ukradł baze? A najlepsze jest to że nie sprzedaje danych adminów i modów hm.. ciekawe. Tylko jedno pytanie dlaczego peb.pl nic z tym nie robi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2012 Jeżeli fejk to dlaczego peb.pl nie wyda stosownego do tej sprawy pisma, tylko głowa w piach udaje że nic się nie dzieje, i banują ludu na dodatek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2012 Mnie zastanawia nick użytkownika;-) U nas na forum też jest osoba o podobnych nicku i dość podobnych zainteresowaniach;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2012 Może w końcu coś administracja zrobi z tymi ofertami baz które są na forum, przecież to nic innego jak handel danymi osobowymi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Kopaczewski Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2012 Przecież nikt tu nic nie oferuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2012 Łukasz obudź się Irek ma na myśli forum gdzie jest baza peb.pl wystawiona na sprzedaż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Kopaczewski Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2012 (edytowany) Tego forum nikt nie zamknął a stoi już iks lat. Są gorsze zagraniczne fora na torze i tam są tematy "My daughter" i pełno pedofilskich zdjęć ojca przyrodzenia z ciałem córki. Edytowano Kwiecień 8, 2012 przez Łukasz Kopaczewski (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomiz 25 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2012 tu macie strone nvm http:// www.ahmia.fi/cache/ vh6o6cl2w5b3owcx/nvm/ cooperation.htm ciekawie wygląda jego sklep - www.esotericboard.com (database) - www.elektrotech.info (database) - www.cba.pl/forum (database) - www.frogview.com (database) - www.ezoforum.pl (database) - www.gamepad.pl (database) - www.wizaz.pl (database) - www.warezisko.net (database) - www.operon.pl (database) - www.muzikum.pl (database) - www.metin2.pl (database) - www.maxior.pl (database) - www.hack.edu.pl (database) - www.forumwpia.org (root) - www.nedds.pl (database) - www.swiatrapu.pl (database + logger) - www.dobryskil.pl (database + logger) - www.pukawka.pl (database) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2012 http://jkp2r3urlw.onion8 <- największy syf w sieci onion który widziałem już mogłeś nie podawać... po samym logu prawie zwymiotowałem ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Kopaczewski Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2012 Dlatego też napisałem, że jest to największy syf w sieci jaki widziałem (biorąc pod uwagę tylko fora) Autorów tych tematów powinni ścigać a nie zajmować się drobniejszymi pierdołami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Microo 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2012 Dlatego też napisałem, że jest to największy syf w sieci jaki widziałem (biorąc pod uwagę tylko fora) Autorów tych tematów powinni ścigać a nie zajmować się drobniejszymi pierdołami. Czytając Wasze wypowiedzi można wywnioskować jakiego typu jest tamto forum. Za linkowanie czegoś takiego powinieneś dostać tutaj z marszu bana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2012 Za pedofilię i jej propagowanie powinno się delikwentów wrzucać do rozgrzanego pieca hutniczego żywcem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Kopaczewski Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2012 Dokładnie, nie potrzebnie dałem link, Ze swojego postu już skasowałem. Te forum jest dobrym przykładem, że policja jest bezsilna na takie zachowania. Nie tylko tam jest pedofilia ale też handel różnymi towarami, usługami itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach