ziele029 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2012 Witam, mam stronę internetową na VPS-ie (Apache, MySql). Jest ona oparta o WordPress-a. Mój problem polega na długim czasie oczekiwania na wyświetlenie strony ... Nie wiem w czym tkwi problem. Link do strony: [LINK]. Czy lepszym było by oparcie strony o webSPELL ? I jak zoptymalizować MySql by przyspieszyć jego działanie ? Dzięki z Góry za Pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rshmn 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2012 U mnie (30 mbit UPC) wyświetla się w okamgnieniu, ale jest ~1sza w nocy;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2012 Za pierwszym razem około 5-7 sekund, drugi raz to już błyskawica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2012 5 Sekund więc jest ok. Zrób też test na szybkość ładowania strony to wyjdzie tobie co jest nie tak:] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ziele029 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2012 No własnie dlaczego 1 raz jest tak długi ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2012 Szukanie DNS, ładowanie plików z serwera. Za kolejnym razem przeglądarka zna już ścieżkę i ma pliki w cache. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ziele029 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2012 Da się to jakoś przyśpieszyć ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2012 Szybsze serwery DNS z mniejszym pingiem, mniejsza ilość i waga plików graficznych, ogólna optymalizacja strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ziele029 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2012 A mógł bym prosić o linki do takowych tutoriali ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cabana 15 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2012 Hypercache np? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Alchemik Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2012 https://developers.google.com/pagespeed/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach