Artix 34 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2012 witam. czy jest jakaś polska firma, która oferuje nieograniczone konta reseller? potrzebuję takiego by utrzymać spore forum na moim skrypcie i serwery wirtualne dla użytkowników. Mogę zapłacić każdą cenę, ale chciałbym też sprawdzić czy któraś pobije ofertę dnb1host.com. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2012 Chyba nie ma gumowych kont, jeżeli duże forum to wrzuć je na dedyka lub vpsa, albo luknij na oferte reseller http://webh.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hexcom.net Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2012 Witam, Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą kont reseller: https://www.hexcom.net/pl/home/site/2/Serwery-Reseller/ Każde konto można testować bezpłatnie przez 10 dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2012 witam. czy jest jakaś polska firma, która oferuje nieograniczone konta reseller? Nieograniczone w jakim sensie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2012 a jakie ograniczenia są na tym koncie dnb1host.com , skoro trafik jest b/o ? podaj szczegóły, bo sam transfer nic nie mówi, nie wiadomo z czym konkurować, na pewno do nas będziesz miał lepszy ping Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wawa_marek 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2012 witam. czy jest jakaś polska firma, która oferuje nieograniczone konta reseller? potrzebuję takiego by utrzymać spore forum na moim skrypcie i serwery wirtualne dla użytkowników. Mogę zapłacić każdą cenę, ale chciałbym też sprawdzić czy któraś pobije ofertę dnb1host.com. Z tm unlimited to na pewno jakaś ściema jest. Jak przeczytasz dokładnie regulamin po angielsku to pewnie się wyda. Ja mam możliwość utworzenia takiego unlimited reseller w panelu ISPCp Omega, ale limitem bedzie na pewno wielkość zasobów VPS-a na którym mam to postawione. Skąd innąd VPS jest mocny wystarczająco. Jak jesteś zainteresowany to napisz na priv to dam ci konto demo. Jak chcesz jakieś mega parametry i chcesz odpowiedznio zapłacić to mogę wydzielić ci dowolnego VPS-a. Serwery mam w Warszawie w eTop. Niskie pingi, śmiga pięknie, jak dotąd działa bez przestojów. Ja się hostingiem w zasadzie nie zajmuje ale mam dużo wolnych zasobów. Zapraszam do współpracy. Marek Kryszkowski GPShosting Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach