Jakub Gibała 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2012 (edytowany) Witam , Chciałbym sprzedać komputer ale nie wiem ile mógłbym za niego wziąć , wiec zwracam się z prośbą do was (forumowiczów) o wycenę . - Komputer był składany . Procesor(2-rdzeniowy ) : Inter® Core™ Duo CPU G7300 2,66 GHz Ram : 2.00 GB Karta Graficzna : Ge Force 9500 GT + Monitor Hyundai (Jeżeli jeszcze trzeba jakieś dane to proszę pisać) Pozdrawiam . Edytowano Kwiecień 7, 2012 przez RuMuN (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2012 Dysk pojemność sata, ata, Model płyty, jakieś dodatki. Jakie ramy i ich taktowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2012 Chyba walnąłeś gafę procesor to E7300,a nie G7300 ? Mogę ci powiedzieć ze grafika 100zł Procek 200zł Płyta nie wiem jaka,ale cena max 150zł Więcej nie dostaniesz jak 400-500zł Poza tym podaj więcej informacji, - Nazwa,model płyty - Dysk sadzę ze SATA,ale jaka pojemność. - Pamięci DDR2 max 667mhz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach