krsone 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2012 Witam Jaki polecacie hosting z max uptimem i ktory dziala jak blyskawica ? Bez zamulania w godzinach szczytu itd. Swoje opinie mam jako uzytkownik okolo 10 hostingow w roznych firmach lecz zadna nie jest doskonala, czytaj za wolna dla cmsow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2012 To może wymień jakie już testowałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2012 Swoje opinie mam jako uzytkownik okolo 10 hostingow w roznych firmach lecz zadna nie jest doskonala, czytaj za wolna dla cmsow A może brak poprawnej optymalizacji skryptu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krsone 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2012 A może brak poprawnej optymalizacji skryptu? W cmsach mambo/joomla/wp etc jestem od poaczatku, csmy sa poprawnie skonfigurowane, zoptymalizowane, wodotryski usuwane. Z ostatnich niefajnych serwerow uzywalem: ovh, neo, webhosting, strefa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2012 to może przetestuj szybki-serwer.pl - zapraszam, test bez zobowiązań, konto aktywne po zamówieniu, obadaj i daj znać czy jest błyskawica czy nie link w stopce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2012 Ja polecam http://biznes-host.pl Hosting działa bez zarzutu, kontak oraz bok znakomity:] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BORD 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2012 Ja tak jak kolega wyrzej polecam Biznes-host.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2012 Prohost, ale trzeba przyjąć do wiadomości ich restrykcyjną politykę co do obciążania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2012 Jeśli nie testowałeś u nas to zapraszam: https://www.service.mzhost.co.uk/index.php?/cart/konto-testowe/&step=0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2012 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2012 Na shared hosting ma wpływ za dużo czynników, żeby prędkość działania strony była stała - tak jak na najlepszej autostradzie czasami może zrobić się korek.. Jeśli chcesz mieć stałe zasoby do dyspozycji to pozostaje tylko dedyk i to z jakimś dobrym łączem, bo to też może być przecież wąskie gardło . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszeq 21 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2012 Mam shared w kei i serdecznie polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2012 KEI jest spoko, tylko może autor wątku nie chce po prostu zapłacić za tą szybkość i uptime? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krsone 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2012 Dla autora postu koszt nie jest najwazniejszy, chodzi o panel w ktorym mozna zrobic podstawowe dla czlowieka posiadajacego niepodstawowe wymagania aby cmsy i wlasne cmsy, strony dzialaly optymalnie. Hostingi wiodace w Polsce tez testowalem, jedynie dunskie i norweskie byly mocne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2012 Jaki budżet tu wchodzi w grę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krsone 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2012 Racjonalnie bylo by przeznaczyc do 700pln na rok. A czy ktos stawial cos ciezkiego na hekko ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CODER_BEST 0 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2012 (edytowany) Ja mam na jednym koncie... Małą stronę do hostingu plików. Dwa blogi na Wordpress. Userów może i nie ma dużo... Wejść na jeden blog to około 50 dziennie na drugi też coś koło tego na hosting trochę mniej... I wszystko chodzi Ok nie moge nic złego powiedzieć.... Można wziąść w hekko 14dni testu albo VPS 3 dni test. I wtedy będziesz wiedział na czym stoisz http://hekko.pl Edytowano Maj 9, 2012 przez CODER_BEST (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
athbus 106 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2012 Współdzielony na kei.pl jest super szybki i bezawaryjny. Mają za to sztywne limity co do maksymalnego obciążenia i dość restrykcyjnie ich przestrzegają - w sumie dlatego są szybcy i stabilni więc dla mnie to plus. Niemniej trzeba mieć świadomość, że nie postawisz u nich 10 obleganych blogów na WP na jednym koncie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
toros 0 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2012 Kup sobie dedykowany, który jest tylko dla Ciebie. Współdzielony który współdzielisz z innymi nigdy nie będzie idealny dla Ciebie zapewne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bjN 30 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2012 (edytowany) Kup sobie dedykowany, który jest tylko dla Ciebie... 700zł/rok *Edit: Unix Storm (ref) Max-3 Pojemność: 24 GB Limit transferu: 160 GB / m-c Bazy MySQL: bez limitu Konta E-mail: bez limitu Cena za rok: 354.24 PLN Edytowano Maj 25, 2012 przez bjN (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nmn 6 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2012 Polecam hosting ze stopki albo tak jak zasugerowali poprzednicy jakiegoś VPS-a XEN / KVN. Do 7 stów to bez problemu znajdziesz coś ciekawego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
folkroll 0 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2012 Ze swojej strony mogę polecić webd.pl i pakiet hostingowy za 12 zł miesięcznie. Wszystko chodzi błyskawicznie, zero zacięć, błyskawiczne czasy dostępu do baz danych. Jestem zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2012 @up - jaja sobie z ludzi robisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Maj 25, 2012 Przeca dwa dni temu webd.pl zaliczył mega dzwona, nie działała strona główna z pół dnia, serwery podobnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2012 @up Klienci wiele nie stracili, strony tam chodzą tragicznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach