Borcio 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2012 Witam ! Mam dziś do sprzedania 209zł na biznes-host (portfel). Pieniążki przesyłam na podane konto użytkownika biznes-host. Metoda płatności: przelew bankowy . Zainteresowani proszę o kontakt pw. Więcej informacji U mnie na pw. Pozdrawiam Borcio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2012 Jaki przelicznik oferujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Borcio 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2012 Napisz na pw dogadamy się jakoś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2012 Nie dogadamy się, jeżeli podajesz oferte to napisz też jaki przelicznik. Zapoznaj się z regulaminem działu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wysepka 5 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2012 Koleś dopiero dzisiaj o 20 dołączył ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2012 Bardzo duży przelicznik hah 0.75 Podziękowałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wysepka 5 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2012 Jak ktoś ma zamiar sprzedać troszkę kaski na Biznes - Hoscie to zapraszam na pw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Borcio 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2012 Najlepiej od razu chciałbym sprzedać całą kwotę a co przelicznika można się jakoś dogadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Borcio 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2012 F5 Ps.Przelicznik wynosi 0.5. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wysepka 5 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2012 Jak wrócę do domu to napiszę do ciebie i sie dogadamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Borcio 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2012 f5. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Borcio 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2012 REF Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkadiusz N 46 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2012 za 0,75 to nawet się nie opłaca brać, no chyba, że FV wystawisz za to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2012 Witam, Kupię 75 zł w bizneshost. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Borcio 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2012 Posiadam jeszcze 186zł. Przelicznik wynosi 05. Kontakt GG:42507005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2012 ~ Zły dział P.S Podejrzany Pan, można prosić o potwierdzenie sumy w portfelu, jaką Pan posiada ? Lub nick jaki Pan posiada na koncie Biznes-Host.pl - Tutaj już właściciel sprawdzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Borcio 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2012 Proszę nick:darmocha821. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2012 Zrobimy API do autoryzacji na WHT Dużo do tej sumy mu nie brakuje, pewnie źle spojrzał. Przypominam, że my nie pośredniczymy w takich transakcjach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Borcio 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2012 Przepraszam moja pomyłka 184zł posiadam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Borcio 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2012 ref. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2012 przed napisaniem tematu, radzę przeczytać regulamin działu. pkt 3. zabronione jest ciągłe podbijanie jednego tematu w okresie krótszym niż dwa tygodnie od poprzedniego postu. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2012 polecam - mimo małych komplikacji z mojej strony, kontrahent okazał się wyrozumiały, cierpliwy i bardzo uczciwy, "gotówkę" otrzymałem z półtorej minuty po opłaceniu:) pozdrawiam Kszysiu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2012 ile posiadasz i jaki przelicznik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszeq 21 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2012 Witam, aktualnie potrzebuję 29 zł jaki przelicznik? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skream 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2012 Jakby ktoś chciał kupić 36 zł i może płacić paypal zapraszam pw. Szybko i sprawnie. @proszę założyć temat z ofertą sprzedaży.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach