darkmatthew 15 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2012 Szukam taniego hostingu www z płatnością miesięczną i darmową subdomeną. Na razie nie wiem jak wyjdzie ze stroną/nie mam na domenę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2012 Może sprawdż darmowy hosting ct8.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkmatthew 15 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2012 Mi coś nie działa zarejestrowałem się,aktywowałem i wywala Ups! Przeglądarka Google Chrome nie znalazła strony domena.ct8.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2012 napisz na podanego tam maila, lub do usera z wht o nicku Klopik czy coś takiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkmatthew 15 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2012 Chce płatny host! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2ap.pl 33 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2012 (edytowany) Proponujemy skorzystać z naszej oferty http://www.2ap.pl, oferujemy 7 dniowy test. Cena miesięczna do ustalenia po kontakcie. Edytowano Kwiecień 6, 2012 przez 2ap.pl (zobacz historię edycji) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
view 6 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2012 1sh.pl Stabilne serwery , lokalizacja Niemcy , panel Plesk , backup codzienny na inna lokalizację. Pozostałe informacje znajdziesz na stronie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2012 zapraszam, konto od 19 zł. rocznie, darmowa dowolna ilość subdomen typu: jakasnazwa.duu.pl link w stopce, test 7 dni bez zobowiązań. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HostingHouse.pl 7 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2012 (edytowany) Zapraszam do HostingHouse - darmowa subdomena nazwa.vxm.pl, cena roczna, ale tak niska jak miesięczna (15 zł + VAT) Edytowano Kwiecień 6, 2012 przez HostingHouse (zobacz historię edycji) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wysepka 5 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2012 Zapraszam do HostingHouse - darmowa subdomena nazwa.vxm.pl, cena roczna, ale tak niska jak miesięczna (15 zł + VAT) Przez ta waszą cenę netto trochę się zawiodłem. Ale ogólnie polecam hosting , ładnie się sprawuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rshmn 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2012 Z definicji Progreso ma teraz słabość do WHT, więc: 75 PLN ROK / 50 PLN PÓŁ ROKU 3 GB pojemności / 72 GB transferu rocznie / 5 domen / 20 subdomen / 1 grupa pocztowa / 20 kont e-mail / 200 aliasów / 1 FTP / 1 SQL Testuj do 31.05.2012 Datacenter ATM S.A. Domenę .pl dostaniesz od nas na rok gratis do serwera. Nie ma haczyków, możesz ją następnego dnia wytransferować. Nie jesteś przekonany - odezwij się na priv Ja Cię przekonam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hexcom.net Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2012 Witam, Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą: https://www.hexcom.net/pl/home/site/1/Serwery-Wirtualne/ Do każdego konta istnieje możliwość dodania darmowej subdomeny. Przy płatności rocznej gratis domena .pl Dodatkowo można skorzystać z darmowego i niezobowiązującego testu: 10 dni. W przypadku pytań zapraszam do kontaktu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2012 Zapraszam do nas: http://www.mzone-net.eu/index.php?d=kontawww MZ ONE w płatności miesięcznej tylko 6 złotych, obsługa poprzez cPanel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach