conradock 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2012 Czakoszek gadasz głupoty. Za serwer dedykowany w OVH dostaję co miesiąc fakturę pocztą standardową. Ed Nie wiem jak wam, ale mi zawsze wysyłają faktury, przynajmniej za domeny kupione u nich:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkadiusz N 46 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2012 Jeśli macie podany w danych swoich NIP to przysyłają. Bynajmniej to z moich obserwacji. Konta firmowe dostają zawsze faktury, z prywatnymi różnie, ale jestem prawie pewny w 100 %, że o ten nip chodzi. Faktury korygujące są do domu wszystkie wysyłane, niezależnie od niczego. Wszystko zależy od konfiguracji, nawet i do 200 slotów 16G dobrze skonfigurowany utrzyma(zapełnionych). Dysk jest problemem, ale nie aż takim dużym. W końcu to tylko 159,99 zł za serwerek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ltgray 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2012 Faktura na mail mi przyszła Nie do domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkadiusz N 46 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2012 Faktura na mail mi przyszła Nie do domu. No chyba nie sądzisz, że ona Ci przyjdzie w dzień czy dwa, czasem nawet 2 tygodnie trzeba poczekać za fakturami od OVH. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach