Senna 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2012 Witam. Poszukuje VPS'a. Wirtualizacja : Xen/VmWare Dysk : 10-30 GB Trafik : 200 GB+ Ram: 512/1024 (gwarantowane/burst) Procesor: 1Ghz. W miarę dobra stabilność, w razie problemów technicznych nie związanych z moją działalnością szybka reakcja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2012 Witam, Proszę zajrzeć do nas: http://netdc.pl/page-xen.html Pomoc techniczną świadczymy 24/7. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2012 Zapomniałeś o budżecie. Jednakże strzelając w ciemno polecę Ci usługi http://vipower.pl/ - dział Xen powinien Cię zainteresować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Senna 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2012 (edytowany) vipower.pl: 10 Mb - 25 Mb. No bez przesady.Chyba jednak podziękuje. netdc.pl: Jaki zapewniacie pa i czy udostepniacie IPv6? Przepustowość łącza? Edytowano Kwiecień 5, 2012 przez Senna (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
irvinek 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2012 Mam wolny kawałek serwera,Jak chcesz taniego vpsa bez oversellingu to kontakt via pm.możliwy test na kilka dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2012 Ja ci mogę polecić biznes-host. Dobre tanie stabilne:) link polecający: http://logout.pl/polecam/Kszysiu link normalny:) http://biznes-host.pl/ o ile dobrze pamiętam to dopłata do XEN'a to 15 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2012 SolusVM w wersji polskiej jeżeli chodzi o PA. Łącze 50/50 Mbps współdzielone. Obecnie ipv6 jeszcze nie posiadamy, jedynie tunel z ipv4. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2012 10 Mb - 25 Mb. I nie bardzo rozumiem w czym jest problem - przecież nigdzie nie dostaniesz gwarantowanego łącza dla siebie w wartościach wyższych od tych... no chyba że grubo płacisz ale o budżecie nigdzie nie napisałeś nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śląsk Data Center 22 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2012 witam zapraszam do zapoznania się z ofertą http://www.slaskdatacenter.pl/hosting.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JohnyByk 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2012 Ja, tak jak xorg, również polecam vipower. Mamy VPS SSD i jesteśmy bardzo zadowoleni. Mamy w vipower kilka innych usług. Wszystkie działają jak należy. Obstawiam, że VPS Xen też będzie działał bardzo dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MStef94 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2012 Ja mam hosting serwera minecraft MoreCraft.pl w kylos i jeszcze mnie nie zawiedli 0 oversallingu i pzreładowania. Gwarancja parametrów LINK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2012 (edytowany) haha dobry ten kylos jest, na głównej stronie reklama: Serwery dedykowane procesor xeon E3 4x3.3ghz do 16gb ram od 199zł wchodzi się a tam za 199zł można sobie Athlona II x2 wziąć a xeony od 450zł się zaczynają ;p edit Przepraszam za offtopic pozdrawiam Edytowano Kwiecień 6, 2012 przez Kszysiu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2012 Tak a propos posta @Kszysiu - to jest zgodne z prawem? Oferta wprowadza potencjalnego klienta w błąd już na głównej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2012 @Misiek08 Dam ci jeszcze jeden przykład łamania prawa - i to praktycznie przez wszystkie firmy hostingowe łamaniem prawa jest podawanie cen netto - a firmy hostingowe podające ceny w brutto można policzyć na palcach jednej ręki. I tłumaczenie się że "nasza oferta jest skierowana głównie do firm i dlatego podajemy ceny netto" to jest gówno a nie tłumaczenie. Takie jest moje zdanie. ale przepraszam znów schodzę z tematu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rofi 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2012 @Misiek08 Dam ci jeszcze jeden przykład łamania prawa - i to praktycznie przez wszystkie firmy hostingowe łamaniem prawa jest podawanie cen netto - a firmy hostingowe podające ceny w brutto można policzyć na palcach jednej ręki. I tłumaczenie się że "nasza oferta jest skierowana głównie do firm i dlatego podajemy ceny netto" to jest gówno a nie tłumaczenie. Takie jest moje zdanie. ale przepraszam znów schodzę z tematu... Hmm... zechcesz podać, którego prawa? Konkretnie. Która ustawa, paragraf i artykuł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2012 dokladnie ci nie powiem ale jest takie cos... moze jutro poszukam, teraz wszedlem z telefonu i troche tak nie wygodnie szukac... nie moge edytowac postu... wpisalem w google "podawanie cen netto" biznes.gazetaprawna.pl/artykuly/99974,czy_w_reklamie_i_cennikach_podawac_cene_brutto.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2012 Masz napisane "Od", a ten banner nie jest wiążącą ofertą. Przy zamawianiu ceny są odpowiednie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach