PrzemekThel 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2012 (edytowany) Witam poszukuję konta Resellskiego zalokowaneg w Polsce (ew Niemcy) z CPanel'em Paramtery (mniejwięcej): HDD: do 10 GB Transfer: możliwe wyskoki. Pozdrawiam. Edytowano Kwiecień 5, 2012 przez PrzemekThel (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2012 - SuperHost.pl - Webd.pl - Mzone - Głowa NET - ViHost Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrzemekThel 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2012 Twoim zdaniem która oferta jest najlepsza ? Zależy mi na jakości również. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vet0 19 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2012 Ja polecałbym mzone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
view 6 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2012 - SuperHost.pl NIE! jak lubisz korzystac z supportu przez 24 godziny - Webd.pl NIE! jak chcesz coś stracić - Mzone TAK - Głowa NET NIE! jak lubisz niespodzianki - ViHost TAK W mojej skromnej opinii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrzemekThel 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2012 Dziękuję za wypowiedzi chyba wybiorę właśnie MZone, a czy jest możliwość przetestowania tam konta przez np 3 dni lub inny okres? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2012 Też polecam Ci mzone lub Vihost. W Mzone wiem, że da się testować konta wirtualne - czy reseller musiałbyś zapytać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2012 W zasadzie jak wyżej, wybór pomiędzy MZone a ViHostem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2012 W Mzone wiem, że da się testować konta wirtualne - czy reseller musiałbyś zapytać Niestety nie oferujemy testów na konta reseller, ale jak najbardziej zapraszam do nas. Oferta reseller, serwery w PL na cPanel: http://www.mzone-net.eu/index.php?d=reseller Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach