EdekSkarpeta 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2012 Witajce! W moje ręce wpadla domena klucze-gier.pl Jak myślicie, ile może być warta? Myślę że jest atrakcyjna Sam na tym się nie znam, więc powiem tyle że została zarejestrowana w AZ.pl na rok, nie była używana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Stępień 75 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2012 Nic nie jest warta, chyba, że ktoś taką chciał zarejestrować i musiałby ją od ciebie odkupić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biszkopcik 37 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2012 Dopóki niczego sensownego tam nie zrobisz i nie będzie to na wysokiej pozycji. To większość domen nie jest nic warta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vorren 53 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2012 Zrób serwis, w którym użytkownicy będą mieli możliwość wprowadzenia swoich klucz z gier. Zwłaszcza z tych starszych.. Instalkę zawsze znajdziesz, klucza instalacyjnego z pudełka - niekoniecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2012 Oj, chyba domenka padła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2012 (edytowany) Oj, chyba domenka padła Nie przedłużył? U mnie wciąż zarejestrowana Kolega prezentował nam domenę, a nie stronę, która się pod nią kryje/kryła. Edytowano Kwiecień 21, 2012 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach