majkelfirst 34 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2012 Witam, mam stronkę z profilem firmowym na FB, ustawiony krótki adres URL http://facebook.com/nazwausera jednak po jego wpisaniu wyświetla się ekran logowania, profil nie jest dostępny publicznie. Jak to zmienić? Czy to zależy od ilości "like" - ów (obecnie mam 12 "lajków")? Proszę o pomoc osoby, które kojarzą temat. Pozdrawiam, Michał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rshmn 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2012 Ilość like'ów nie ma na to wpływu. Strona powinna być widoczna. Zaraz zerknę jak to wygląda u nas:) Edytuj stronę -> zarządzaj uprawnieniami: nie masz tam ustawionych jakiś ograniczeń? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majkelfirst 34 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2012 Dzięki za odpowiedź, znalazłem w czym problem: - dotyczył zakładki "Zarządzaj uprawnieniami", ustawiłem pokazuj tylko w wybranych krajach "Polska", "Czechy", "Słowacja", "etc" i niestety się nie pokazywało. Jeśli kogoś spotka podobny problem to pierwsze miejsce gdzie należy sprawdzać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bartman90 0 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2012 Nie ma możliwości dla osób spoza Facebooka na oglądanie Eventów, FanPage'ów czy profili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rshmn 2 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2012 Jak nie. Wyloguj się i sprawdź - wszystko zależy od ustawień prywatności właściciela strony/profilu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach