N0Name 48 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2012 Witam poszukuję firmy która udostępni mi vps na 2-3 dni najniższy pakiet i tak nie wykorzytam 10%. Za ten okres mogę zapłacić. VPS potrzebny do teamspeak3, kilka testów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hostname.pl 7 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2012 Sprawdź ecloud Beyonda: https://www.e24cloud.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2012 Witam, Proszę pisać na PW, coś poradzimy Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bolek10 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2012 Zapraszam do mnie. Serwer w BH, nie chce żadnych opłat oczywiście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
view 6 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2012 Jeżeli jesteś zainteresowany proszę zarejestrować konto i dać mi znać na pw. VPS będzie gotowy w kilka minut. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach