Gość bolek10 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2012 Sprzedam dysk: http://allegro.pl/dysk-twardy-seagate-120gb-barracuda-7200rpm-i2250869173.html Identyczny nowy dysk kosztuje 155zł, ja sprzedaję za połowe ceny. Jest prawie nowy, ma mniej niż dwa miesiące! Kontakt PW, lub mail w aukcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2012 Windows, który jest na dysku i tak nie pociągnie na innej konfiguracji pc, a dane to ja bym wolał usunąć, idź do kumpla i sformatuj:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2012 Kupiłbym, ale przed wypłatą jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bolek10 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2012 Aukcja jeszcze 13 dni także może zdążysz kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bolek10 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2012 Odświeżam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach