Raffcio 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2012 Witam Sprzedam domenę n-host.pl Domena jest zarejestrowana w serwisie biznes-host.pl Na chwilę obecną jest opłacona do końca tego roku tj. 30 grudzień 2012 Cena jaka mnie interesuje to 10 zł. Płatność: PayPal / Przelew Kontakt gg: 6190439 Inne moje domeny http://www.webhostingtalk.pl/topic/36449-sprzedam-dzielnicaeu/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WarninG 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2012 Nie polecam sprzedającego, kiedyś sprzedawał na Allegro reklamę serwerów cs 1.6 i oszukiwał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffcio 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2012 Co do postu wyżej dodam coś od siebie. "Wszyscy użytkownicy którzy kupili u mnie reklamę serwerów cs 1.6 poprzez allegro to OTRZYMALI reklamę" A jeśli ty posiadałeś taki serwer który co pare godzin się wyłączał to nie dziw się że ikt nie grał. Użytkownika wyżej proszę o zachowanie zbędnych komentarzy dla siebie. Co do domeny nadal aktualne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2012 Dnia 4/19/2012 o 18:07, Raffcio napisał: Co do postu wyżej dodam coś od siebie. "Wszyscy użytkownicy którzy kupili u mnie reklamę serwerów cs 1.6 poprzez allegro to OTRZYMALI reklamę" A jeśli ty posiadałeś taki serwer który co pare godzin się wyłączał to nie dziw się że ikt nie grał. Użytkownika wyżej proszę o zachowanie zbędnych komentarzy dla siebie. Co do domeny nadal aktualne. Fajnie, że w cudzysłowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach