Raffcio 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2012 Witam Sprzedam domenę n-host.pl Domena jest zarejestrowana w serwisie biznes-host.pl Na chwilę obecną jest opłacona do końca tego roku tj. 30 grudzień 2012 Cena jaka mnie interesuje to 10 zł. Płatność: PayPal / Przelew Kontakt gg: 6190439 Inne moje domeny http://www.webhostingtalk.pl/topic/36449-sprzedam-dzielnicaeu/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WarninG 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2012 Nie polecam sprzedającego, kiedyś sprzedawał na Allegro reklamę serwerów cs 1.6 i oszukiwał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffcio 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2012 Co do postu wyżej dodam coś od siebie. "Wszyscy użytkownicy którzy kupili u mnie reklamę serwerów cs 1.6 poprzez allegro to OTRZYMALI reklamę" A jeśli ty posiadałeś taki serwer który co pare godzin się wyłączał to nie dziw się że ikt nie grał. Użytkownika wyżej proszę o zachowanie zbędnych komentarzy dla siebie. Co do domeny nadal aktualne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2012 Co do postu wyżej dodam coś od siebie. "Wszyscy użytkownicy którzy kupili u mnie reklamę serwerów cs 1.6 poprzez allegro to OTRZYMALI reklamę" A jeśli ty posiadałeś taki serwer który co pare godzin się wyłączał to nie dziw się że ikt nie grał. Użytkownika wyżej proszę o zachowanie zbędnych komentarzy dla siebie. Co do domeny nadal aktualne. Fajnie, że w cudzysłowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach