Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2012 Tak jak w opisie, zwykły skrypt umożliwiający odpowiedź na pytania. Na koniec płatność sms do wyniku. Płatności jakie są, oczywiście możemy omówić. Liczy się cena, nie interesuje mnie grafika bo sam nią się zajmę. Nie mam czasu na skrypt, bo mam sporo pracy ostatnio a choruje i dlatego ogłaszam taką opcję. więcej na donlupak@gmail.com lub PW DonLupak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2012 A to ojcostwo da się się stwierdzić przez internet? Chyba, że to będzie prosty formularz z odpowiedzią TAK/NIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2012 To tylko taki przykład mi chodzi zupełnie o inny test np IQ czy coś w tym stylu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2012 A to ojcostwo da się się stwierdzić przez internet? Chyba, że to będzie prosty formularz z odpowiedzią TAK/NIE Mamy w uk klienta który ma podobną stronę u nas, tylko że jest to test ciąży dla kobiet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość finlandia Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2012 Mam taki skrypt, pisz na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Kopaczewski Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2012 Dziwne, że ludzie takie skrypty piszą i sprzedają.. Testu ciążowego nie da się jeszcze zrobić przez internet Niedługo będą robić testy na raka, hiv itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2012 Że piszą to nic, ale że ktoś to kupuje Test ciązowy - nasikaj na taczpada? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Kopaczewski Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2012 Są kalendarzyki online itd ale to nie daje nawet 70% pozytywnego wyniku w dzisiejszych czasach. No ale nie piszmy o biologii Różne głupie skrypty ludzie piszą, bo wiele nie douczonych osób wchodzi z własnej głupoty na takie strony i robi takie testy. Jest to jakiś sposób na zarobek tylko dziwie się, że się to jakoś kręci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2012 Ja też bym był zainteresowany taki skrypt. Prosił bym o info jeśli ktoś ma na sprzedaż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2012 do zamknięcia temat już mam skrypt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2012 Jak go wgrasz daj info na PW - dla rozrywki sobie wypełnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2012 A potem wyjdzie, że pół osiedla jest Twoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2012 Też chce link jak by co na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkadiusz N 46 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2012 A ja chciałbym zobaczyć ten test. Macie swoje labolatorium DNA, czy komuś zlecacie badania? Próbki czym najlepiej wysłać i w jakiej formie? Zachowujecie 100 % dyskrecji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shad 38 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2012 A ja chciałbym zobaczyć ten test. Macie swoje labolatorium DNA, czy komuś zlecacie badania? Próbki czym najlepiej wysłać i w jakiej formie? Zachowujecie 100 % dyskrecji? Najlepiej mailem wysyłać, ewentualnie gadu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jareq 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2012 Hehehe uwielbiam to Zarabianie na "niszy IQ". Prosto i wiadomo o co chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach