Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2012 Borykasz się z problemem dojścia do TOP10 czy TOP1. Ja Ci w tym pomogę, oczywiście w bezpieczny dla Ciebie sposób i przede wszystkim stałymi linkami. Dzięki czemu TOPy będą długo cieszyć się swoimi miejscami. Okres pozycjonowania jednorazowego max. 3 miesiące, średnio 30-45 dni. Czyste i jasne warunki współpracy, podajesz www + frazy a ja wyceniam i informuje do jakich TOPów mogę zagwarantować wejście. Nie wystawiam f-vat, jeśli jest to warunkiem współpracy (niestety nie pomogę). Portfolio m.in. takie frazy w TOP1-3 jak : ogłoszenia erotyczne, depilacja, słuchawki (więcej mogę podesłać na priv) Potrzeba Ci efektywnego wykonawcy, zapraszam do mnie! Mogę podać do osób z forum, które skorzystały z podbicia pozycji! Oczywiście zlecenie zostało wykonane (frazy typu : oczka wodne, studio graficzne) W razie pytań zapraszam serdecznie do kontaktu bezpośrednio na PW lub @ : donlupak@gmail.com DonLupak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 16, 2012 Podbijam : dodam, że od tego czasu wypozycjonowałem już 6 stron jednorazowo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
secretservice 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2012 Jaki jest koszt takiego pozycjonowania pod jedną frazę? Rozumiem, że po zaprzestaniu pozycjonowania pozycja w google spada drastycznie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach