kafi 2425 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2012 php_flag display_errors Off ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2012 Zrobione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2012 Znowu coś się posypało - wysyłanie PW zwraca white page, tak samo wszystkie linki z /unread/ Dodatkowo posypało sie kodowanie: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2012 Wow, nie wiem dlaczemu tak było ale poprawiłem white page. Kodowanie jest u mnie ok - pewnie jakiś dziwny połączony błąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2012 Kolejne błędy się pojawiają, nie wiem czy tylko u mnie, ale to już jest któryś raz tego dnia. Najgorsze jest to, że od rana zawsze gdy chcę dodać post, edytować go czy przejść do nieczytanych, ostatnich wiadomości w dziale wyskakuje mi white page (nadal) i nie wiem czy post się dodał - wszystko muszę robić ręcznie po kolei. I tutaj screeny z innymi syfikami. http://screenshooter.net/8084166/art_132 http://screenshooter.net/8084166/art_133 http://screenshooter.net/8084166/art_134 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Stępień 75 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2012 Potwierdzam mi też przez dobre 2 godziny wyskakiwała biała strona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2012 Wow, nie wiem dlaczemu tak było ale poprawiłem white page. Ile jeszcze osób napisze, że miało białą stronę po poście Administratora który napisał, że to już naprawił i problem rzeczywiście zniknął? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Stępień 75 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2012 Przepraszam nie przeczytałem wyższego posta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furek 37 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2012 Czy tylko mi się strona dziwnie podzieliła z jakimś prawym marginesem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2012 Ile jeszcze osób napisze, że miało białą stronę po poście Administratora który napisał, że to już naprawił i problem rzeczywiście zniknął? Jak nie dostałem informacji o nowej odpowiedzi to skąd mam wiedzieć, że coś jest nie tak? Jeśli te błędy wynikają z jednego, a tak przypuszczam to teraz powinno być ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2012 @Bartosz Przecież mój post nie był skierowany do Ciebie, tylko zacytowałem urywek w którym oświadczyłeś że już jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2012 Nie wiem czy to błąd, czy może ja coś źle robię, ale nie mogę wgrać nowego avatara. Zmieniam go w Moich Ustawieniach, klikam Zmień w profilu, a mimo to nadal mam stary obrazek zamiast nowego "malunku". Powie mi ktoś co jest nie tak? Albo jak POPRAWNIE wgrać avatar? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2012 Zacnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2012 No i po co tyle piszesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2012 A mnie do szewskiej pasji doprowadza "Edytowano posta". Wiochą mi to pachnie. Czy nie lepiej wygląda forma "Edytowano post"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2012 a czym "post" pachnie? Przecież nie ma takiego słowa w naszym języku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2012 Wtedy trzeba by przejść na "wiadomość" ale nie wiem czy to ma sens. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2012 ew. "edytowano wpis". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2012 nrm: http://sjp.pwn.pl/szukaj/post (konkretnie II definicja) I następnym razem sprawdź słownik, zanim się na niego powołasz Dodatkowo, tak jak w przypadku innych zapożyczonych słów (np. studio) mnie uczono, aby ich nie odmieniać. Teraz może to wygląda inaczej, tak jak to było np. ze słowem "komputer". Ja jednak nie znalazłem w słownikach odmiany słowa "post" (w znaczeniu "wiadomości elektronicznej"). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2012 Świat schodzi na psy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Joachim Biecuszek Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2012 Mam pewną propozycję, lecz nie jest odpowiedni temat do pytania, ale cóż. W dziale giełda proponuję dodać prefixy do tematów typu: Sprzedam, Kupię, Zamienię. Tak samo w dziale Oferty pracy: Oferuję, Szukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2012 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2012 Mogłoby go chociaż na czerwono podkolorować.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2012 http://www.webhostingtalk.pl/topic/39764-serwer-pod-back-up/page__view__findpost__p__337002 narazie ma mało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2012 Dawno chyba nie było postu który przekroczył barierę stu reputacji w dół Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach