Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2012 Forum wczoraj przestało działczyć a wstało o 0:30 - port 80 nie odpowiadał, pingi były ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2012 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 13, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2012 ^ Nie czytamy komunikatów, nie? Czytamy Tylko mówię że przedłużyło mu się o półtorej godzinki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2012 Czytamy Tylko mówię że przedłużyło mu się o półtorej godzinki No i co mamy zrobić z ta informacją? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2012 No i co mamy zrobić z ta informacją? Nic tylko na początku myślałem że jakaś awaria, zanim spojrzałem na czas postu bella w README Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2012 5 minut temu przez kilka minut miałem to: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2012 (edytowany) 5 minut temu przez kilka minut miałem to: Podbijam Edytowano Sierpień 13, 2012 przez RafoX (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2012 Yap. Był restart bazy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2012 Co było powodem resetu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2012 Znowu baza troszke leżala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2012 Bell lubi robić psikusy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2012 Dobrze by również było aby ukazała sie aplikacja pod Androida Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2012 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.quoord.tapatalkpro.activity&hl=pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2012 Panowie, Panowie... cos nie tak z reptutacja. Gdy chce dac minusa to user dostaje plusa o niskiej wartosci (dzis na pewno dawalo jedynke). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2012 tak jest, fakap, znowu minus daje +1 Takie rzeczy tylko na WHT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2012 Może lepiej zrobić suwak zamiast strzałek? I np. user X ma moc 10 reputacji więc ma skalę od -10 do +10 i sobie suwaczkiem może przyznać punkty dla danego posta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2012 Idealny pomysł, tylko z tą mocą to niektórzy mają jej więcej na plusy a mniej na minusy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2012 I tu właśnie ja bym zrównał ten wynik. No albo mam moc 10 repków albo nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spanner Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2012 Teraz już powinno działać jak należy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2012 Teraz już powinno działać jak należy Nie działa bo przed chwilą dawałem minusa i dało plusa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spanner Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2012 Nie działa bo przed chwilą dawałem minusa i dało plusa Gdzie, co i jak? muszę znać więcej szczegółów Edit. mam nadzieję że teraz będzie ok, bo już nie wiem co więcej może być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2012 Gdzie, co i jak? muszę znać więcej szczegółów Edit. mam nadzieję że teraz będzie ok, bo już nie wiem co więcej może być A no tu dawałem http://www.webhostingtalk.pl/topic/39289-problem-z-konfiguracja-subdomen/page__fromsearch__1 teraz jest ok sprawdzałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2012 Ojojojoj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2012 Warning: simplexml_load_file(http://feeds.feedburner.com/whtpl?format=xml) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: Sieć jest niedostępna in /home/wht/domains/webhostingtalk.pl/public_html/hooks/hookNewArticles_9b04ee9d65ffb10090f0d8e836feb57c.php on line 16 Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://feeds.feedburner.com/whtpl?format=xml" in /home/wht/domains/webhostingtalk.pl/public_html/hooks/hookNewArticles_9b04ee9d65ffb10090f0d8e836feb57c.php on line 16 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/wht/domains/webhostingtalk.pl/public_html/hooks/hookNewArticles_9b04ee9d65ffb10090f0d8e836feb57c.php on line 18 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/wht/domains/webhostingtalk.pl/public_html/hooks/hookNewArticles_9b04ee9d65ffb10090f0d8e836feb57c.php:16) in /home/wht/domains/webhostingtalk.pl/public_html/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 114 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/wht/domains/webhostingtalk.pl/public_html/hooks/hookNewArticles_9b04ee9d65ffb10090f0d8e836feb57c.php:16) in /home/wht/domains/webhostingtalk.pl/public_html/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 127 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/wht/domains/webhostingtalk.pl/public_html/hooks/hookNewArticles_9b04ee9d65ffb10090f0d8e836feb57c.php:16) in /home/wht/domains/webhostingtalk.pl/public_html/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 136 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/wht/domains/webhostingtalk.pl/public_html/hooks/hookNewArticles_9b04ee9d65ffb10090f0d8e836feb57c.php:16) in /home/wht/domains/webhostingtalk.pl/public_html/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 137 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/wht/domains/webhostingtalk.pl/public_html/hooks/hookNewArticles_9b04ee9d65ffb10090f0d8e836feb57c.php:16) in /home/wht/domains/webhostingtalk.pl/public_html/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 141 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2012 Feedburner google coś focha strzelał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach