BleckRider 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2012 (edytowany) Witam! Szukam dobrego nie drogiego serwera VPS nie piszę że bez limitów bo to bzdura (jak nie drogi ) serwer potrzebny mi na forum postawione na skrypcie vb na pewno bez limitu mailingu ( spotkałem się już z limitem ) syslem linux +panel DA łącze 100/100 koszt około 60zł/mc Edytowano Marzec 31, 2012 przez BleckRider (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JohnyByk 1 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2012 (edytowany) Nie wiem co chcesz stawiać na VPS'ie. Ma to niemałe znaczenie. My mamy VPS'a na SSD w Vipower i jak na razie jesteśmy z niego bardzo zadowoleni. Hostujemy na nim 2 sklepy internetowe + kilka stronek klientów. Niebawem będziemy na niego przenosili resztę burdelu. VPS działa szybko. Jak na razie ze wszystkim dobrze się wyrabia. Nie ma padów (był jeden drobny, ale go nie ma co liczyć). Jeśli nie dojdzie do przesadzonego oversellingu to przez jakiś czas nam posłuży. Wszystko działa w otoczce DA. Na dzień dzisiejszy szczrze polecam. Edytowano Marzec 31, 2012 przez JohnyByk (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2012 Ile ty chcesz tych maili wysyłać tak naprawdę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2012 Hm.. zinteresuj się vpsem w http://biznes-host.pl bo naprawde warto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JohnyByk 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2012 Podepnę się ponownie pod temat. Przyznam, że nie pytałem czy są limity na wysyłanie maili w Vipower (jakoś mi to umknęło, ale w ofercie/ regulaminie nic na ten temat nie ma). Jest to wątpliwe. Też wysyłamy mailingi, ale nie mamy dużej bazy. Robiłem też kilka testów (bardziej pod kątem obciążenia) i wysłalem kilka porcji po ~30k maili i przeszły bez problemu, Całość dopełnia dobra cena i w miarę niezły support. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach