Moneo 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2012 (edytowany) Witam Potrzebuje serwera na stronę wordpress + forum, możliwość podpięcia min. 2 domen, 2 baz MySQL, etc. Transfer miesięczny min. 10GB, dobry i niezawodny. Cena 40zł no max. 50zł/ rocznie. Znalazłem takie:joi.pl lub linuxpl.com, który lepszy ?, a może coś innego mi zaproponujecie ?. Aha i żeby była możliwość przetestowania serwera przed zakupem. Edytowano Marzec 31, 2012 przez Moneo (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2012 Nie polecam linuxpl.com miałem ciągłe problemy z ich serwerami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2012 Witaj, zapraszam do Webh.pl. Pakiet medium przy płatności rocznej kosztuje 50zł brutto i spełnia wymagania. Zapraszam do bezpłatnego testu usługi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cabana 15 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2012 Ja polecam ionic.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alikey 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2012 Polecam 2ap.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czarna Mamba Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2012 Polecam usługi firmy UnixStorm.org Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2012 (edytowany) Witam, Zapraszam na http://netdc.pl, znajdzie Pan tam wszystko czego szuka w przystępnej cenie. Pozdrawiam Edytowano Marzec 31, 2012 przez NetDC.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
view 6 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2012 Witam Możemy stworzyć pakiet testowy o dowolnej konfiguracji. Okres testowy usługi wynosi 30 dni dla nowych klientów. W przypadku chęci skorzystania z oferty prosimy o kontakt z działem sprzedaż. viewitsupport.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śląsk Data Center 22 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2012 witam proszę sprawdzić naszą ofertę 7 dni testy bez zobowiązań http://www.slaskdatacenter.pl/hosting.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach