Pitu 160 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2012 Potrzebuję 150$ na pp, w zamian za przelew na mbank. Proszę o kontakt na PM wraz z kwotą w PLN za 150$. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
YagAA 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2012 Skorzystaj z https://www.paypal-doladowania.pl/ (firma BlueCash, oficjalny partner PayPal, nie podpucha). Kasa od razu się pojawia na Twoim koncie pp,. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2012 Zgadzam się działa od razu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pitu 160 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2012 Przelew idzie na konto PP znajomego. Mi niestety konto zostało zablokowane, o tyle dobrze, że już wypłaciłem pieniądze jakie były tam zablokowane. Potrzebuję dzisiaj 100$. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hdmagc Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2012 (edytowany) Nie wspieram działania forum webhostingtalk.pl Edytowano Styczeń 15, 2013 przez hdmagc (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2012 pisz do mnie na pw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach