wisla 0 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2012 Witam Zlecę pełną konfigurację i optymalizację serwera dedykowanego: http://www.ovh.pl/serwery_dedykowane/eg_ssd.xml Mój budżet to około 300zł (do negocjacji) Najlepiej gdybym mógł otrzymać rachunek lub fakturę za wykonaną usługę. oferty proszę składać na PW lub e-mail: seokatalogi1988@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LANcaster (kotkowicz.pl) 52 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2012 Konfigurację i optymalizację pod co? Jakie usługi będą uruchomione? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wisla 0 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2012 no przede wszystkim na dedyku bęzie dość duża ilość baz danych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LANcaster (kotkowicz.pl) 52 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2012 no przede wszystkim na dedyku bęzie dość duża ilość baz danych A konkretniej? Tylko bazy danych? Czy WWW również? Będzie poczta? Jakieś dodatkowe usługi? Bazy danych oparte o MyISAM czy InnoDB? Ile baz danych, jak duże? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LANcaster (kotkowicz.pl) 52 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2012 no przede wszystkim na dedyku bęzie dość duża ilość baz danych Lubię, gdy ludzie rzucają mało precyzyjną ofertę, a potem zlewają pytania mające na celu doprecyzowanie. Wy też? ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2012 (edytowany) Lubię, gdy ludzie rzucają mało precyzyjną ofertę, a potem zlewają pytania mające na celu doprecyzowanie. Wy też? ;-) Widocznie znalazł kogoś kto mu to zrobi Edytowano Kwiecień 1, 2012 przez Marek607 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wisla 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2012 Sorki, że nie odpowiedziałem ale już Miłosz skonfigurował mi serwer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach