DoMeK 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2012 Witam ! Wykupiłem domenę w firmie biznes-host.I chciałbym żeby na ts logowało się poprzez domenę np.ts.mojastrona.pl. Jak tego dokonać ? Proszę o odp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trustcom Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2012 W zarządzaniu strefą DNS dla tej domeny dodaj rekord A z nazwą ts i adresem IP na który ma to wskazywać, czyli w pierwszym polu wpisujesz ts a w drugim adres IP i klikasz Dodaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DoMeK 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2012 W zarządzaniu strefą DNS dla tej domeny dodaj rekord A z nazwą ts i adresem IP na który ma to wskazywać, czyli w pierwszym polu wpisujesz ts a w drugim adres IP i klikasz Dodaj. Ja tam nic takiego nie mam .... ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2012 Masz tam, gdzie masz podpiętą domenę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DoMeK 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2012 Jak się zaloguje do Dns to mam do wyboru opcje -> lista stref - > dodaj strefę master . Jest ktoś w stanie mi to wytłumaczyć ? Tak krok po kroczku . Najlepiej klient biznes-host. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2012 No to ją dodaj. Sama sie nie doda i sama się nie wydeleguje na dnsy. Potem dodaj host ts i gra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DoMeK 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2012 Nadal mam z tym problemy Czy jest ktoś w stanie dokładnie mi wytłumaczyć ? Moje GG:41771028 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2012 Napisz do Nas na bok lub na czat, to ci to od ręki zrobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach