SanKen 63 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2012 (edytowany) Tak jak w temacie sprzedam Terminal HP T5720 100% sprawny na gwarancji (paragon). Powód sprzedaży trafił mi się inny PC na ATOM i ten leży bezczynnie. Procesor:1Ghz Pamięć: 256MB Flash 512MB Stopka Zasilacz Kabel zasilający Stan bardzo dobry (zadbany) Dla chętnych za 35zł mogę dorzucić (http://www.proline.p...WELLAND+ME-945Q) Terminal świetnie nadaje się na serwerek pod linux z dyskiem USB tworzy świetną parę. Dział z Linux Ubuntu 11.10 Cena jaka mnie interesuje to 150zł + wysyłka. (wpłata na konto lub paypal) Wysyłka następnego dnia po zaksięgowaniu pieniążków na koncie. Osoby chętne zapraszam na PW mogę podać nr. kontaktowy. Pozdrawiam Mateusz Edytowano Marzec 28, 2012 przez SanKen (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkadiusz N 46 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2012 Co to za atom z 1ghz procesorem? Przecież nie ma w ogóle atomów o takich taktowaniach.? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2012 Co to za atom z 1ghz procesorem? Przecież nie ma w ogóle atomów o takich taktowaniach.? Powód sprzedaży trafił mi się inny PC na ATOM i ten leży bezczynnie. Czytamy ze zrozumieniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2012 W tym terminalu jest AMD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pietrovek 19 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2012 (edytowany) a taki mały offtopek - http://serwerek.dyn.pl/ znalazłem w sieci..ciekawą stronkę o tych urządzeniach jakby ktoś chciał dowiedzieć sie do czego może to służyć Edytowano Marzec 29, 2012 przez pietrovek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2012 Odświeżam, osoby które są zainteresowane(jeżeli są) proszę o kontakt. Jest możliwość wystawienia na allegro oczywiście z dodatkową kwotą prowizji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2012 Ja kupiłem identycznych parametrów za 130 z dostawą kurierską za pobraniem do domu. Więc masz dosyć drogi jak za 150 sam sprzęt + koszt dostawy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2012 Ja kupiłem identycznych parametrów za 130 z dostawą kurierską za pobraniem do domu. Więc masz dosyć drogi jak za 150 sam sprzęt + koszt dostawy:) Jaki model i ile gwarancji dostałeś na to ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2012 pół roku, model t7500 licencja windows i dokładny koszt z wszytkim to 134 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2012 (edytowany) Odświeżam, chciałem tylko dodać ze zawsze jest możliwość negocjacji ceny. Co do terminala. Na życzenie mogę też zainstalować XPe z strony HP. Bardzo mi zależy by go szybko sprzedać. Pozdrawiam. Edytowano Kwiecień 5, 2012 przez SanKen (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2012 Nieaktualne! Proszę o zamknięcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach