Virus™ 0 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2012 Siema , co jest lepsze : whmcs czy adminpanel, co bardziej się opłaca i jaki serwer jest potrzebny? Zwykły Reseller? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2012 Reseller wystarczy. Z tych 2 to wybrałbym WHMCS, możesz jeszcze popatrzeć na Hostbilla, jednak on jeszcze słabo rozwinięty podług konkurencji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Virus™ 0 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2012 Chodzi mi jeszcze żeby był po polsku i oczywiście licencja dożywotnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2012 WHMCS ma tłumaczenie, jest jeszcze Hostbill całkowicie po polsku i z dobrym supportem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Virus™ 0 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2012 A jak z integracją w whmcs ? Chodzi mi o domeny. Tak jak jest w adminpanel i hrd.pl a i jeszcze z płatnością Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikołaj FC.pl 0 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2012 (edytowany) skorzystaj z futureworks.fc.pl - panel billingowy z pełną obsługą cPanela, w całości PL Edytowano Marzec 28, 2012 przez Mikołaj FC.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Virus™ 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2012 futureworks.fc.pl jakoś mnie nie przekonuje :/ I jest za drogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Virus™ 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2012 Mam pytanie: czy jest możliwość integracji whmcs z np płatności.pl i hrd.pl ? Jesli tak to proszę o linki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2012 Temat staje się żenujący, wałkowany kilkukrotnie. Jeżeli otwierasz biznes, to zainwestuj pieniądze w kogoś kto Ci doradzi. PS. Tylko ja mam wrażenie, że 96 w Twoim nicku jest dość znaczące? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Virus™ 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2012 (edytowany) Ja dopiero planuję założyć firmę jak ukończę 18 lat Edytowano Marzec 29, 2012 przez wesolek96 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach