damianns 0 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2006 Jak to jest z ta rejestracja domen? Jak przyklad wezmy kei.pl. Cena za rejestracje domeny to 19zl. Zaluzmy ze kupie 1.03.06 domene za te 19 zl i co? juz bede mial do 1.03.07? czy jescze za utrzymanie roczne muzse zaplacic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d 0 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2006 19 zł ( nie jestem pewien ale chyba +vat) to jest koszt rejestracji domeny na 1 rok. ja proponuje nazwa.pl Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalpc 0 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2006 za pierwszy rok 19zl za następny pewno 100-150zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
damianns 0 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2006 wlasnie o to mi chodzilo dzieki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sbvc 0 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2006 Ale jak przetransferujesz np. do az.pl to zapłacisz za kolejny rok 29zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartłomiej Rosiński 0 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2006 Ale jak przetransferujesz np. do az.pl to zapłacisz za kolejny rok 29zł Język nie, ceny odnowien sa po starych stawkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach