Kimi2007 2 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2012 (edytowany) Potrzebuje serwera (Dedyka lub VPS) do firmy SEO. Z tego co wiem chcą tam stawiać takie narzędzia jak: - Xrumer - ScraperBox - SeNukeX gdzie można znaleźć serwerownie która podejmie się takiego hosta. ? Wymogi: Windows Lokalizacja obojętna. I żeby cena tak do 300zł/m-ce Edytowano Marzec 26, 2012 przez Kimi2007 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2012 Zobacz serwery serii SP z ovh.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kimi2007 2 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2012 Zobacz serwery serii SP z ovh.pl A jak OVH się patrzy na tego typu narzędzia ? Bo z tego co słyszałem to od razu po wykryciu blokują serwer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2012 Robilem kilka serwerów pod takie coś i jeszcze nie słyszałem żeby im zablokowali maszyny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kimi2007 2 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2012 Znacie jeszcze jakieś firmy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach