Gość mFilmy.com Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2012 Witam, mam problem ze swoją domeną. Jako serwer DNS użyłem serwisu freedns.42.pl. Skonfigurowałem podstawowo BIND9 oraz virtualhost. Mój virtualhost wygląda tak: <VirtualHost *> ServerAdmin root@domena.pl DocumentRoot /var/www/ ServerName www.domena.pl ServerAlias domena.pl ErrorLog /var/log/apache2/domena.pl-error_log CustomLog /var/log/apache2/domena.pl-access_log common </VirtualHost> Natomiast dane w freedns.42.pl domeny mam następujące: [...] $ORIGIN domena.pl. IN NS fns1.42.pl. IN NS fns2.42.pl. @ IN MX 0 mail.domena.pl. domena.pl IN A IPSERWERADEDYKOWANEGO * IN CNAME domena.pl I działa wszystko tylko... kiedy wpiszę www.domena.pl, bez www już nie ruszy. Co źle zrobiłem? Podejrzewam, że źle ustawiłem dane w freedns.42.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2012 www IN CNAME domena.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mFilmy.com Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2012 @up Dzięki, zaktualizowałem i sprawdzimy czy jutro będzie (trzeba odczekać). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach