FireDrake.pl 0 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2012 Dzień Dobry, Poszukuję nowego personelu do sieci serwerów Counter-Strike 1.6 i nie tylko! - Administrator sieci - Junior administrator sieci - moderatorów - adminów - graczy Co oferuję: - Silnik IPB - Serwery gier - Serwery głosowe - zaplecze finansowe. Ja po prostu daję wszystko co potrzeba do stworzenia sieci, a Ty to prowadzisz! Nie oczekuję żadnego wynagrodzenia z tego, ponieważ robimy to dla graczy! GG: 5234073 pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2012 Ja po prostu daję wszystko co potrzeba do stworzenia sieci, a Ty to prowadzisz! Nie oczekuję żadnego wynagrodzenia z tego, ponieważ robimy to dla graczy! Hahaha, to raczej Ty powinieneś zapłacić tym ludziom za czas i umiejętności, szczególnie administratorom, bo szukasz ludzi którzy za frajer zrobią za Ciebie robotę, szczególnie, że Twoja firma sprzedaje serwery gier. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2012 Nie oczekuję żadnego wynagrodzenia z tego, ponieważ robimy to dla graczy! To w końcu wy robicie czy murzyni których chcecie zaciągnąć? Ja wiem że scena CS to dużo noobów którym sprawia to przyjemność, tyle że nie będą oni za bardzo władać językiem ani umiejętnościami oprócz wgrywania na serwer gotowych PHP czy AMXX, nie mówiąc tutaj o tym żeby coś w ogóle napisać w PAWN czy PHP gdzie dla dużej części ludzi kompilacja skryptu to problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2012 Raczej nie wiecie jaki korzyści ma zwykle administrator takiej sieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2012 Raczej nie wiecie jaki korzyści ma zwykle administrator takiej sieci. Darmowy karnet na siłownie i basen. Zwrot za przejazdy pokój-kuchnia-łazienka. Szpan na wsi i +10 do respectu na dzielni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biszkopcik 37 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2012 Łołoło, tłumy już lecą! Lepiej nie ośmieszaj siebie i firmy takimi tematami ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2012 No przecież napisał że ma zaplecze finansowe, więc może przeznaczyć trochę $$ na zespół Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2012 @Miłosz: raczej chodziło mi o to że konfigurujesz serwer pod siebie, aby tobie grało się dobrze, pilnujesz tego serwa grając na nim więc są z tego korzyści Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asertywny. 9 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2012 (edytowany) No przecież napisał że ma zaplecze finansowe, więc może przeznaczyć trochę $$ na zespół Hahaha... Napisałem do Pana na gg, po kilku minutach rozmowy przeczytałem pytanie pytanie: Czy ma Pan pożyczyć pieniążków na domenkę ? Mam nadzieje, że zarówno Ja jak i Wy już macie opinie na temat tej sieci i "firmy". Edytowano Marzec 25, 2012 przez Asertywny. (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2012 (edytowany) teraz to nie wiem czy się śmiać czy co bo żeby firma hostingowa nie miała na domenę to już jest żałosne przy dzisiejszych cenach Edytowano Marzec 25, 2012 przez kaszub1136 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2012 Mogli nie kupować dwóch serwerów na raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2012 Ogólnie to trzeba ostrożnie podchodzić do tego co pisze autor, polecam poszukanie na google "gg 5234073". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
limes 27 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2012 (edytowany) Kontaktowałem się z autorem wątku. Już wcześniej ktoś o tym wspomniał ale dodam też coś od siebie - nie ma nic za darmo i skoro będzie już wszystko, czyli forum oraz serwery to ogromnym problemem może być odnalezienie ludzi którzy bezinteresownie zajmą się wszystkim, poświęcą godziny nad wypromowaniem serwerowni, administracją itd. Zgadzam się regdos, przy tym co oferuje autor trzeba być ostrożnym mimo wszystko, aczkolwiek życzę powodzenia FireDrake.pl Edytowano Marzec 26, 2012 przez limes (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2012 (edytowany) aczkolwiek życzę powodzenia FireDrake.pl Nie masz czego życzyć - ta firma startowała już około 3 razy i za każdym razem był wielki FAIL... Dodatkowo główny administrator nie posiada nawet 18 lat (firma założona pod banderą ojca lub znajomego). Zresztą wystarczy zerknąć na ich stronę... Przedpotopowa... Zakupiłbyś na tym "czymś" - swoj serwer ? Wątpie. Co do Jakości oferowali za 3,50 zł / slot - 1000FPS (stabilne) - nie znam firmy która za taką cene jest w stanie utrzymać się nie sprzedając "nad stan". Pozdrawiam! Edytowano Marzec 28, 2012 przez TeamPlay.com.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2012 !!! UWAGA !!! Nie podejmuje współpracy z ludźmi, który nie ukończyli poniżyj 16 roku życia. http://forum.skinscripts.pl/topics182/siec-czytaj-vt1418.htm?sid=3544ef4ea31274f5871706a2a9036113 Czy ktoś rozumie sens tego zdania? "poniżyj" krytyki to jest, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach