FireDrake.pl 0 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2012 Dzień dobry, Opis: Kupię licencję IPB Cena: do 350 PLN Płatności: Przelew na konto. Kontakt: Gadu-Gadu: 5234073 - zostaw ofertę, i czekaj na odpowiedź! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2012 Nie lepiej dorzucić pare zł i kupić bezpośrednio od producenta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FireDrake.pl 0 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2012 Dla 200 zł - to nie jest parę złotych. Nie musi być długo aktywna, ponieważ wyszła nowe wersja IPB 3.3.0 i tylko o to mi chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2012 Zaoszczędź 200 zł a potem będziesz płakał, że Ci zablokowali licencję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FireDrake.pl 0 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2012 regdos, Jeśli nie wiesz jak wygląda sprawa związane z IPB - to się nie wypowiadaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2012 Po prostu obserwujemy co się dzieje. Kupuje taki jeden z drugim lickę po super promocyjnej cenie, a potem płacz i lamenty na forach, że zostali oszukani. Chytry płaci dwa razy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FireDrake.pl 0 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2012 rozumiem, są tacy skurkowani i będą. Ale po prostu nie mogą mi zablokować licencji.. mogą jedynie mi zablokować możliwość ściągania aktualizacji IPB ale licencja na forum - będzie nadal aktywna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2012 Nie rozumiesz kolegów - chodzi o to że kupując licencje zbyt tanio (za 150-200 zł aktywną) podejmujesz ryzyko, iż albo licencji nie ujrzysz na oczy, albo zablokują ci z powodu przekrętu przy jej zakupie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FireDrake.pl 0 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2012 Rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2012 A dodatkowo jakoś Ciebie nie przejmuje, że kupujesz kradzione i nabijasz kabzę złodziejom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FireDrake.pl 0 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2012 Czym mam się przejmować, jeżeli nic nie kupiłem.. za złodziejami nie będę wypłakiwał prawda ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berix 10 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2012 Pan firedrake jest oszustem http://forum.gamehostingtalk.pl/showthread.php?13559-M%C5%82ynek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach