sokola 0 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2012 Witam, szukam serwera pod forum o tematyce telewizji satelitarnej. Baza danych ma 200mb, forum posiada licencje VB. Nic szczególnego nie wymagam , tylko troche gwarantowanego serwera aby nic mi nie muliło itp.. W cenie do powiedzmy 30zł ? miło by bylo z panelem jakimś info pw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voti 19 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2012 baza 200mb przy vB to shared w dobrej firmie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość finlandia Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2012 A za 30zł miesięcznie to niby nie dostaniesz porządnego shared? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2012 Powiedz ile dysku i transfer. To coś z mojego resellera ci mogę odpalić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
potty 36 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2012 Moge ci sprzedac serwer w unixstorm.org serwer 8GB. Normalnie kosztuje 152zl, ja sprzedam za 75zl. GG 4861226 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach